Casatoria moderna este sinonima cu o ceremonie cool si creativa

0 Shares
0
0
0

Casatoria moderna este sinonima cu o ceremonie cool si creativaIn casatoriile moderne, toate elementele casatoriei traditionale sunt lasate deoparte si schimbate cu elemente de diferite teme – cu chipul miresei si mirelui – care transmit o energie originala plina de personalitate.

Spatiu de nunta

Exista numeroase posibilitati de spatii de nunta pentru tine de a efectua ceremonia moderna. Poate fi in case vechi, bistrouri, la tara, in crame sau in sali traditionale. Este in conformitate cu ceea ce mireasa si mirele doresc pentru ziua cea mare.

Ceea ce caracterizeaza petrecerea ca fiind moderna sunt detaliile neobisnuite, pe care oaspetii nu sunt obisnuiti sa le gaseasca la nuntile traditionale. Asadar, este bine sa iti faci nunta in locul visurilor tale, chiar daca este foarte diferita, cu casatoria moderna poti da aripi imaginatiei tale si poti efectua o ceremonie de nunta unica!

Alege o tema de decor!

Incepe sa decorati alegand o tema. Tema va sta la baza alegerii tuturor detaliilor nuntii tale, cum ar fi mobilierul si paleta de culori. Cel mai bun lucru despre casatoria moderna este ca mireasa si mirele pot alege dintre cele mai diferentiate teme, cum ar fi Vintage.

Indiciu: Daca vrei cu adevarat sa inovezi in casnicia ta pariaza pe o tema puternica de personalitate, cum ar fi Old School sau Rock. Merita chiar sa faci un decor inspirat de un film care ii place foarte mult cuplului!

Dupa alegerea temei, mireasa poate trece la etapa urmatoare:

Seteaza paleta de culori!

Acum, ca ai locul de petrecere si stilul decorului, trebuie sa alegi paleta de culori iar pentru a alege paleta perfecta, mireasa trebuie sa se gandeasca daca culorile se potrivesc cu ea si tema petrecerii. Adica, setul trebuie sa se combine in fiecare detaliu, facand nunta un moment unic. O modalitate de a face acest lucru este prin evaluarea personalitatii miresei, de exemplu: in cazul in care mireasa este mai mult pe partea de iesiri, culorile cele mai diferite si puternice sunt cele mai bune optiuni; in cazul in care mireasa este mai rezervata, cea mai simpla si mai delicata paleta de culori este perfect pentru ea!

Mobilier si detalii de decor

Gata! Acum puteti alege mobilier de nunta in functie de tema si paleta de culori.

In functie de tema pe care ai ales-o, cel mai bine este sa alegi mobilier din materiale potrivite pentru fiecare dintre ele. De exemplu, nuntile cu tema “Vintage” cer mobilier neutru, de obicei, in tonuri pastelate, cu o fata bine diferentiata. E frumos! Miresele care doresc o nunta moderna, dar fara a pierde rafinamentul de nunti de lux, pot investi in detalii de cristal si oglinda, care sunt cu totul, si arata frumos in acest stil de nunta!

Mireasa

Te casatoresti in aer liber? Rochia scurta, plina de broderii si diferite detalii, este eliberata! In plus, acele rochii mireasa Cluj care au o nota suplimentara de culoare sunt, de asemenea, o optiune excelenta pentru cei care doresc sa inoveze in productia de mireasa si este perfecta pentru femeile cu personalitate puternica.

Valul si coroana de flori sunt, de asemenea, necesare! Voilette ajunge sa castige spatiu considerabil, deoarece este o piesa fermecatoare si mega inovatoare.

Mire

Acelasi lucru se intampla si cu mirele: aspectul lor poate fi mult mai relaxat, fara a fi nevoie de regula pentru costum si cravata. Vesta si un papion sfarsesc prin a fi o optiune excelenta pentru ei, care doresc sa inoveze in aspectul lor in orice fel.

Asadar daca vrei sa ai o nunta moderna si cool alege acest stil care se va incadra perfect in aceste specificatii. Tine cont de aceste sfaturi si vei avea o nunta moderna de neuitat in locul ales de tine.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…