lansare taxionlinecluj

Catalin Botezatu este prezent la lansarea aplicatiei Taxi Online Cluj

0 Shares
0
0
0

Pe 7 Martie la ora 20 in Wonderland Cluj Resort, se lanseaza Taxi Online Cluj, la cea mai mare petrecere de Ziua Femeii. Catalin Botezatu si-a anuntat deja participarea. Costul biletului este de 125 de lei si include Bufet Suedez consistent si bautura all inclusive din partea casei, intre orele 20 si 22. Biletele sunt deja la vanzare incepand cu data de 10 februarie 2020 prin Eventim.ro sau Eventim Iulius Mall.

Doua companii din Cluj au ales ca aceasta aplicatie sa fie oferita clientilor astfel incat acestora sa le fie mai usor sa gaseasca un taxi rapid si pentru ca oamenii sa se organizeze mai repede. Pentru ca aceste companii sa fie in trend cu ultimele tehnologii au ales o varianta rapida si usoara. Tot ce trebuie sa faci este sa iti descarci aplicatia pe telefon din Apple Store sau din Google Play si sa o utilizezi atunci cand ai nevoie.

Companiile care au adus pe piata aceasta aplicatie sunt Taxi Napoca 953 si Diesel 946, ambele avand o vasta experienta in domeniu, fiind pe piata de mai bine de 20 de ani. Aplicatia se lanseaza oficial pe 7 martie. Doamnelor si domnilor li se vor oferi premii sub forma de vouchere de calatorie in orasul Cluj Napoca.

Catalin Botezatu TaxiClujOnline

Catalin Botezatu si-a anuntat deja prezenta pentru a juriza alegerea celui mai frumos barbat din Transilvania. Toti barbatii care vor participa trebuie sa treaca o serie de probe importante cum ar fi defilarea in lenjerie, defilarea in portul traditional al zonei din care provin, un costum de seara si o proba legata de visele si dorintele fiecaruia.

Evenimentul este sprijinit de fotomodelele de la agentia City Models din Cluj. Persoanele care isi insotesc partenerele pot sa admire si prezentarea de moda pentru Femei cu tendintele din moda pentru anul 2020.

Pe langa faptul ca aplicatia este prezentata cu mare fast, intreaga activitate este bazata pe servicii premium de cea mai buna calitate. Cele doua companii au un parc auto cu 1000 de masini si activeaza pe toata suprafata Clujului.

Pe langa aceste cateva elemente distinctive clientii au si placuta surpriza de a calatori doar in vehicule curate si bine intretinute si cu soferi amabili si profesionisti. Compania ofera servicii variate clientilor si anume un parc auto cu masini extrem de bine intretinute si verificate mereu, o gama variata de masini, cele mai bune preturi din domeniu si soferi politicosi.

Persoanele care vor sa calatoreasca in cele mai bune conditii au acum ocazia de a beneficia de cele mai bune servicii de transport persoane din Cluj Napoca. Fie ca esti aici in concediu sau locuiesti in Cluj si vrei sa te deplasezi repede, cu Taxi Online vei ajunge la destinatie in cele mai bune conditii. Soferii nostri profesionisti sunt gata sa te duca oriunde doresti, sunt mereu prezenti atunci cand ai nevoie si nu vei fi niciodata refuzat pentru ca nu sunt masini disponibile deoarece avem cea mai mare flota auto din Cluj Napoca.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…