Cateva principii de baza ale utilizarii furtunului hidraulic

0 Shares
0
0
0

In aceste zile, tehnologia de racordare a furtunurilor hidraulice ar trebui sa poata raspunde cerintelor si provocarilor crescande ale echipamentelor si masinilor moderne. Diferite marci dezvolta in mod constant tehnologii de ultima generatie pentru produsele lor pentru a raspunde acestor cerinte. Acest lucru este evident in sistemele hidraulice. Pe Tehnovest puteti gasti furtune hidraulice profesionale.

Multe marci au dezvoltat si au produs deja tehnici si materiale moderne pentru furtunurile hidraulice. Acest lucru se datoreaza faptului ca furtunele hidraulice au un efect imens asupra eficientei generale, functionalitatii si sigurantei sistemelor hidraulice.

De obicei, fitingurile hidraulice din cauciuc sunt construite cu un tub de cauciuc sintetic care este extrudat pentru a mentine fluidul intact in furtunul hidraulic. Stratul interior sau componentele furtunurilor sunt protejate de conditii extreme de deteriorare printr-un capac de cauciuc sintetic, care este extrudat in afara armaturii.

Este important sa retineti ca furtunurile hidraulice se extind in timpul ciclului de presiune. In mod normal, furtunurile constau din capete de otel sertizate, care sunt cunoscute in mod obisnuit ca fitinguri hidraulice.

Datorita numeroaselor tipuri diferite de presiune de lucru, furtunurile nu functioneaza in mod specific in apropierea capetelor furtunului. Acest lucru este cauzat de furtunul de cauciuc si de furtunul de fixare din otel, care se extind in diferite presiuni.

Capetele furtunului hidraulic pot, de asemenea, sa functioneze defectuos datorita procesului necorespunzator de sertizare. Acest lucru se intampla atunci cand tehnicianul de sertizare nu este priceput si bine instruit.

In perioada de fabricatie, furtunul hidraulic este ultima componenta instalata intr-un sistem hidraulic. De cele mai multe ori, deoarece tehnicienii lucreaza sub presiune pentru a indeplini termenele, furtunul hidraulic este componenta care sufera. Ca atare, este important sa acordati o atentie sporita in mentinerea acestor furtunuri.

Asamblarea ar trebui realizata de personal instruit sau de un profesionist pentru a urma instructiunile de asamblare adecvate. De exemplu, daca montajul nu este realizat de un profesionist, este posibil ca armaturile hidraulice sa fie instalate intr-un mod necorespunzator. Facand acest lucru, se poate ajunge la separarea accesoriilor de la furtun si poate provoca rani grave utilizatorilor sau deteriorarea echipamentelor.

De asemenea, este important sa se efectueze operatiuni cu aceste ansambluri de furtun intr-un interval limitat, pentru a-si maximiza durata de functionare. Limitele in ceea ce priveste utilizarea ansamblurilor de furtunuri hidraulice si specificatiile lor sunt definite de guvern sau de organizatiile institutionale.

Furtunurile hidraulice sunt facute pentru a rezista la multa presiune si caldura

Furtunul hidraulic este diferit de un furtun obisnuit din cauciuc, deoarece contine otel inoxidabil in teaca exterioara de cauciuc. Otelul inoxidabil permite furtunului sa primeasca o presiune uriasa. Pentru a rezista la aceste presiuni ridicate, furtunul hidraulic are cuplaje sertizate pentru a realiza o armatura, care va prelua presiunea atunci cand furtunul este folosit.

Datorita straturilor de intarire pe care le contine furtunul hidraulic, acestea sunt mai grele, mai rigide si mai rezistente. Pot avea un numar de mai multe sectiuni de furtun flexibil, care sunt conectate in timpul lucrului. Sunt realizate pentru a rezista la multa caldura, deoarece caldura este acumulata in timpul pomparii lichidului hidraulic.

Pentru racirea lor, exista sisteme de racire incorporate in interior, astfel incat fluidul sa nu devina periculos de cald. Functia furtunului este atat de variata incat, fie ca sunt folosite in constructii sau lucrari de foraj sau taiere a placilor, acestea rezista la multa putere si caldura si, astfel, sunt realizate cu totul diferit de furtunurile obisnuite.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…