Ce aplicatii basic nu ar trebui sa lipseasca din telefonul tau?

Ce aplicatii basic nu ar trebui sa lipseasca din telefonul tau?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care ti-ai achizitonat un nou telefon, trebuie sa iei in calcul faptul ca anumite aplicatii sunt de neplisit. Asadar, intotdeauna trebuie sa fii atent la ce app-uri descarci, pentru ca tu sa te poti bucura de o experienta extrem de placuta, in momenentul in care iti folosesti device-ul propriu.

Mai mult de atat, este esential de stiut si faptul ca nu este necesar sa instalezi toate aplicatiile care apar in lista de recomandari. Totusi, pentru a schimba complet modul in care tu folosesti telefonul, trebuie sa iei in calcul instalarea urmatoarelor app-uri:

  1. Aplicatii de social media

In ziua de astazi social media face parte din marea majoritate a vietilor unor persoane, fapt pentru care oricine va trebui sa ia in calcul instalarea unei astfle de aplicatii, mai ales in momentul in care cineva anume doreste sa petrece timp de calitate, socializand.

Mai mult de atat, este important de mentionat si faptul ca prin intermediul retelelor de social media vei putea sa gasesti numeroase activitati, pe langa simplul chat sau postarea anumitor poze sau  videoclipuri.

Vei putea participa la diferite concursuri sau giveaway-uri care ofera numeroase premii. Totodata, vei puta accesa si magazine  si vei putea cumpara direct din aplicatie articoelel preferate. In acest mod, social media incorporeaza mai multe tipuri de activitati, care pot fi ideale pentru tine.

Daca ecranul este spart, nu va veti putea bucura de aplicatiile de socializare, asa ca este momentul sa vizitati inlocuire display Nokia.

Printre cele mai multe aplicatii de tip social media se numara de cele mai multe ori si Instagram, Facebook si TikTok.

  1. Aplicatii de comunicare

De altfel, nu uita sa instalezi si anumite aplicatii de comunicare, ce pot fi extrem de interesante pentru marea majoritate a persoanelor care doresc sa comunice in mod eficient cu persoanele dragi. Prin intermediul acestora vei putea raliza sesiuni video si chiar vei putea trimite numeroase mesaje. Mai mult de atat, vei putea totodata sa trimiti si date importante care nu se vor pierde, precum documente si arhive.

In cauzl in care nu doresti ca toate aceste date sa se salveze in mod automat in telefonul tau, tot ceea ce trebuie sa faci este sa realizezi setarile necesare. Ulterior in interiorul aplicatiei vei putea gasi toate informatiile share-uite si sa dai save, intr-un mod simplu si rapid. Pritnre cele mai populaare astfel de aplicatii se numara WhatsApp

  1. Aplicatii de banking

Totusi, aplicatiile de banking nu ar trebui sa lipseasca de pe telefonul tau, datorita faptului ca acestea s-au dovedit a fi, de cele mai multe ori extrem de potrivite pentru majoritatea persoanelor care au legaturi stranse cu banca. Doar printr-un simplu tap vei putea gasi toate informatiile de care ai nevoie, precum codul tau IBAN, dar si informatii despre sold si multe altele.

Mai mult de atat, cu ajutorul unei astfel de aplicatii vei putea sa transferi bani direct catre persoanele apropiate, fara a fi nevoie sa mai mergi la banca. In acest mod vei putea economisi timp, iar prietenii tai isi vor putea primi banii rapid. Astfel ca, aplicatiile de banking nu trebuie sa lipseasca de pe device-ul tau.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…