Ce-ar fi sa scoti visele la lumina?

0 Shares
0
0
0

Zilele trec uneori greu, iar alteori parca zboara. Sunt diverse activitati ori ganduri in care ne pierdem si uitam uneori de inima noastra. Uitam sa admiram vreo floare, uitam sa zambim, iar cand ne uitam in oglinda, chipul ne este imbatranit, iar ochii tristi.

Frumusetea fizica reflecta uneori pe cea sufleteasca, regretele. Ce ar fi sa iti aduni zambete si visele de prin colturile in care le-ai ascuns, sa le poftesti politicos sa te insoteasca in cautarile din fiecare zi? Ce ar fi sa iti amintesti ca ai o inima inainte de toate, ai multe de facut si multe pe care le-ai uitat in vreo agenda adolescentina.

Lucreaza si la frumusetea corpului tau, readu culoarea obrajilor si supletea taliei, lumina din priviri si stralucirea pielii. Stiai de tartamentele cu parafina? Ajuta chiar in durerile musculare si imbunatatesc circulatia sangelui.

Elimina celulita, iar un aparat parafina are rolul sa o aduca la o temperatura ideala aplicarii. Intreaba un specialist si faceti impreuna un plan pentru zile frumoase, intense, traite fara frica si fara dorinte ascunse.

Ce ar fi sa scoti toate visele in bataia razelor de soare? Increderea se capata pas cu pas, cu vointa si actiune. Chiar daca mai sunt momente in care cazi, cu siguranta vor urma altele in care sa iti dai voie sa te asezi pe un piedestal. Pana la stele mai este insa un drum lung, unul cu suisuri si coborasuri, asa ca ia-o incet, ai grija de tine, ai grija de corpul tau si de inima ta.

Atunci cand esti fericit, atunci cand te simti bine in pielea ta, atragi oameni frumosi in jur, oameni alaturi de care te poti dezvolta si contribui la proiecte comune. Fiecare vis are un punct de plecare. Dupa ce il bifezi, alege un altul, uneori pasii mici reprezinta un succes.

Cate vise ti-ai indeplinit in ultima vreme? Ce anume te bucura? Aprinde lumina si lasa lumea intreaga sa iti vada stralucirea.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…