Ce ar trebui sa stii despre usile sectionale?

0 Shares
0
0
0

Compusa din sectiuni individuale conectate intre ele prin balamale, usa sectionala se deschide pe verticala in garaj fara a iesi din planul fatadei casei, oferindu-ti posibilitatea alegerii unor dimensiuni foarte generoase comparativ cu usile de garaj basculante.

Cu un design variat, modern  si foarte atractiv, folosind materiale de inalta calitate, aceste usi sectionale  sunt produse folosind cele mai recente inovatii in tehnologia de productie. Avantajele majore ale acestei usi sunt izolatia termica,izolatia acustica precum si o gama larga de optionale.

Ca si usile de garaj tip rulou, usile de garaj sectionale prezinta mai multe avantaje care fac produsul sofisticat si in acelasi timp usor de utilizat.

Care sunt avantajele usilor sectionale?

In primul rand, acest gen de usi se deschid si se inchid vertical, pe sectiuni separate, impartite in bucati egale, dispuse orizontal.

Usile sectionale  se manevreaza structurat, astfel ca poti ridica sau cobori usile total sau partial. Multumita acestui aspect, setul de usi de garaj sectionale este adaptabil inclusiv unor unghiuri usor inclinate, pentru ca unghiul de deschidere al usilor este unul strans.

Setul de usi de garaj sectionale ofera avantaje in fata altor modele, mai ales daca in discutie sunt usi de dimensiuni mari. Ele pot fi manevrate usor, pentru a evita eventuale obstacole.

Instalarea unui astfel de set a fost gandita astfel incat spatiul de manevrare al masinii este maximizat.

Spatiul de lucru din interior nu va avea de suferit, pentru ca spatiul necesar deschiderii sau inchiderii lor este unul mic.

Setul de usi de garaj sectionale este unul destinat folosirii intense, asa ca nu trebuie sa iti faci griji in privinta unei alterari „inainte de vreme”. Gandit astfel din fabrica, standardul setului este sa fie optimizat pentru o utilizare zilnica.

Designul unor astfel de usi face ca accidentele, de genul unui deget prins intre sectiuni, sa fie excluse. In cazul in care trebuie sa manevrezi usa manual, pentru ca nu ai telecomanda la indemana, setul de usi de garaj sectionale este usor de miscat si se ridica intr-un mod silentios.

Manevrarea lor pe sectiuni te fereste de grija de a te indeparta de usi, atunci cand acestea se ridica. Ai control total asupra lor si nu vei depune un efort mare.

Cele doua mari avantaje ale unor astfel de usi sunt siguranta obiectelor din interiorul garajului, cat si izolarea termica fata de exterior, de care am vorbit mai sus.

Odata coborate, usile se vor bloca, iar sistemul va avea grija ca ele sa nu poata fi bruscate.

In plus, desi par maleabile si pot fi ridicate doar partial, usile de acest gen vor opune rezistenta oricarei fortari din exterior,Iar telecomanda care manevreaza usile are canalele de actiune codate, astfel ca nici un vecin sau musafir nepoftit nu va putea sa le deschida.

Izolarea termica fata de exterior este una perceptibila, care nu te va opri in a stoca borcane sau muraturi care au nevoie de racoare in garaj, dar nici nu te vor duce cu gandul la iarna de afara, daca abia ai intrat in aceasta cladire.

Pe timpul iernii, vei avea o temperatura constanta in interiorul garajului si nu va fi nevoie de niciun fel de aparat de incalzire, atunci cand trebuie sa petreci timp in garajul tau.

 

0 Shares
You May Also Like
Tipuri de bumbac

Tipuri de bumbac

Doamnele si domnisoarele care se afla in cautarea unei lenjerii de pat confectionate din diverse tipuri de bumbac,…