Ce instrumente contine trusa de manichiura?

Ce instrumente contine trusa de manichiura?

0 Shares
0
0
0

Fiecare persoana trebuie sa puna mare pret pe manichiura, dat fiind faptul ca despre aceasta se spune ca ar fi cartea de vizita a unei persoane. Pornind de la aceasta idee, trebuie sa va asigurati ca va indreptati atentia spre o trusa de manichiura care are in componenta cele mai importante instrumente, iar in randurile care urmeaza vi le prezentam pe scurt.

Daca aveti nevoie de o trusa profesionala pentru manichiura si pedichiura, in mod evident este foarte important sa cititi pana la final si va asiguram de faptul ca alegerea va fi una cat se poate de simpla. Iata asadar care sunt instrumentele pe care trebuie sa le contina trusa de manichiura.

  1. Forfecuta pentru unghii

Mai intai de toate, atunci cand vine vorba despre instrumentele care fac parte din trusa pentru unghii, ne gandim la forfecuta pentru unghii, care nu trebuie sa lipseasca. Este un instrument deosebit de util in ceea ce priveste taierea unghiilor. Are lamele curbate astfel incat sa va poata taia unghiile rotund, respectand cu exactitate forma naturala a acestora.

Atunci cand verificati instrumentele care fac parte din trusa de manichiura, este foarte important sa va asigurati ca forfecuta pentru unghii este prevazuta cu micro stiratii pe lama, astfel incat sa determine unghiile sa cada si nu sa zboare prin camera. Tineti cont de acest aspect pentru ca forfecuta pentru unghii are un rol foarte important.

  1. Unghiera

In cadrul unei truse de manichiura si pedichiura trebuie sa se regaseasca si o unghiera buna, pentru a taia unghiile de la maini. Aceasta este de regula inghiera mica, si desi se spune ca nu este la fel de precisa precum o forfecuta pentru unghii, este mult mai rapida decat aceasta, iar acesta este un avantaj major pe care unghiera il are in fata forfecutei pentru unghii.

Ce instrumente contine trusa de manichiura?Pentru acele femei carora le place sa aiba unghiile taiate in stilul sport sau pentru femeile carora locul de munca nu le permite sa aiba unghiile mari, o unghiera buna pentru unghii este mai mult decat perfecta.

  1. Unghiera mare

Unghiera mare este un alt instrument deosebit de util, pe care fiecare trusa de unghii trebuie sa il contina. Unghiera mica dupa cum am vazut in randurile anterioare, este utila pentru a taia unghiile de la maini, insa unghiera mare este foarte importanta pentru a taia unghiile de la picioare.

Cu siguranta, unghiile de la picioare ale fiecarei persoane sunt mai groase si mai tari decat cele de la mana, deci este nevoie de o unghiera buna, mare, care sa fie confectionata dintr-un material de cea mai buna calitate, si care sa faca fata cerintelor.

  1. Foarfeca pentru cuticule

Atunci cand vine vorba despre acest instrument, incepem prin a spune ca de obicei este utilizat de catre femei, insa exista si barbati carora le place sa isi taie cuticulele astfel incat sa obtina o manichiura foarte frumoasa. Foarfeca pentru cuticule are lamele subtiri si rasucite spre interior, pentru ca sa nu taie tesutul viu, ci sa taie numai cuticulele.

  1. Clesti pentru unghii

Exista persoane care au unghiile de la picioare foarte intarite, deci nici macar unghiera mare nu poate face fata cerintelor. Din acest motiv, un cleste pentru unghii, este instrumentul care nu trebuie sa lipseasca din trusa de manichiura si pedichiura. Este un instrument foarte util, si trebuie sa fie confectionat dintr-un material de cea mai buna calitate.

  1. Pila

Aceasta este ideala pentru a pili unghiile imediat dupa ce ai fost taiate. Exista diferite modele de pile, care pot avea forme diferite si granulatii diferite, iar acestea depind de la o trusa la alta.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…