Ce jocuri poti alege sa incerci pe mobil?

Ce jocuri poti alege sa incerci pe mobil?

0 Shares
0
0
0

Jocul de spargere a caramizilor este unul dintre cele mai vechi concepte din lumea jocurilor si totusi se intampla adesea ca cineva sa reuseasca sa il reinventeze adaugand mici atingeri simple, de la un simplu breaker de joc de putere pana la un joc revolutionar.

Ballz se incadreaza mai degraba in a doua categorie, deoarece aici nu este vorba de a preveni caderea bilelor la pamant, ci doar de a sparge caramizi care necesita un anumit numar de lovituri inainte de a izbucni in timp ce colecteaza bile noi care vor reveni la runda urmatoare mai usor.

  • Sky CHASERS

In Sky Chasers, jucatorul trebuie sa ajute un pilot sa se deplaseze dintr-un punct in altul pe un nivel folosind o nava mica alimentata de doua motoare cu reactie.

Apasand partea stanga a ecranului se activeaza reactorul stang si apasand partea dreapta se activeaza reactorul drept. Manevrarea este instinctiva, grafica pixel-art este deosebit de draguta si jocul are o dificultate foarte progresiva, facandu-l foarte accesibil. O mica bijuterie gratuita care ofera doar o achizitie unica in aplicatie pentru a face publicitatea sa dispara.

  • ARCHERO

Archero este un joc in care, asa cum sugereaza si numele sau, trebuie sa controlati un arcas care va trage orice se misca intr-o atmosfera care aminteste de celebrul Gantlet.

Mai presus de toate, dezvoltatorii au reusit perfect sa faca jocul captivant datorita unei serii de obiective pe care cu siguranta veti dori sa le atingeti. Intra pe service GSM Bucuresti pentru reparatii si piese.

  • ONCE UPON A TOWER

De ce ai nevoie de un print cand ai un ciocan? In Once Upon a Tower, ne jucam ca o printesa prinsa intr-o temnita al carei print fermecator, care a venit sa o salveze, a fost devorat. Deci, trebuie sa folositi ciocanul pentru a distruge sunetul si a ucide dusmanii pentru a ajunge la partea de jos a nivelurilor, evitand in acelasi timp capcanele!

Jocul este foarte dinamic si este in mod clar unul dintre cele mai bune jocuri de platforma de pe Android. Astfel, jocul are un sistem de achizitie in aplicatie care nu este deloc intruziv si serveste doar pentru a evita pierderea unui nivel daca mori. Apoi vi se va cere sa folositi o inima pe care va trebui fie sa o cumparati, fie sa o colectati in timp ce urmariti o reclama.

  • ALTO’S ODYSSEY

Dupa ce si-a pierdut lamele in munti, Alto incepe acum o aventura in multe alte lumi. Jocul este intotdeauna un alergator care te pune pe schiuri pentru a supraveghea multe peisaje de data aceasta mai idilic si mai colorat, deoarece nu este supus universului primului episod. Acesta este inca un joc de foarte inalta calitate si o experienta de care poti sa te bucuri pe Android, mai ales ca jocul este gratuit si acceptat de reclame.

  • CROSSY ROAD

A devenit prea repede un clasic in jocurile mobile. Un mic pui de marginea drumului decide sa-l traverseze, il controlezi si trebuie sa fii atent la masinile care nu au facut altceva decat acel biet galiform. Daca preferati, va puteti juca chiar ca rata, delfin sau unicorn.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…