Ce probleme au dispozitivele iPhone 6s?

Ce probleme au dispozitivele iPhone 6s?

0 Shares
0
0
0

Dupa cum bine stim cu totii, pe piata telefoanelor mobile exista o multime de producatori, iar cei mai multi dintre acestia ne propun diferite telefoane cu sistemul de operare Android. Sony, Samsung, Nokia, LG, Huawei si altii ne propun telefoane performante, cu acest sistem de operare.

Apple in schimb vine in intampinarea utilizatorilor cu telefoane care au sistemul de operare diferit. Dispozitivele iPhone de la Apple au sistemul de operare iOS, iar utilizatorii sunt foarte incantati de aceste dispozitive.

Dispozitivele iPhone sunt de calitate premium, iar drept dovada a acestui lucru putem vedea preturile mari ale dispozitivelor iPhone. Tocmai acesta este si motivul principal datorita caruia, multe persoane care isi doresc un dispozitiv iPhone, daca nu isi permit cele mai noi modele (iPhone 11, 11 Pro sau 11 Pro Max) isi indreapta atentia spre dispozitive de generatie mai veche, in functie de posibilitati.

Inca exista persoane pasionate de telefoanele celor de la Apple, care folosesc dispozitivele iPhone 6s. Multi sunt multumiti de cum se comporta dispozitivele lor chiar si astazi, la cativa ani de la aparitia acestora pe piata.

Alti utilizatori s-au confruntat cu diferite probleme, dar au gasit mereu cea mai buna rezolvare la service, si in prezent se bucura tot de dispozitivele lor iPhone 6s. Vom vedea in continuare care sunt cateva dintre problemele cunoscute ale acestor telefoane, si de ce au ajuns acestea in service.

Display spart

Fara doar si poate, cele mai multe telefoane iPhone 6s care au ajuns in service odata cu trecerea timpului, au avut nevoie de o inlocuire display iPhone 6s, dar dupa cum cel mai probabil va dati seama, aproape toate telefoanele care au avut nevoie de o astfel de reparatie, nu au fost protejate.

Daca utilizatorii ar fi avut un gram protector pentru ecran aplicat pe display, cu siguranta ar fi putut preveni spargerea ecranului. De-asemenea, si pastrarea dispozitivului intr-o husa ar fi fost o solutie buna. Ar fi scapat in aceste conditii de o defectiune a telefonului dar si de o cheltuiala in plus.

Supraincalzirea

Supraincalzirea dispozitivelor iPhone 6s si iPhone 6s Plus a fost un subiect foarte des discutat acum nu mult timp in urma. De cele mai multe ori, telefonul se incalzea foarte tare datorita uneia sau mai multor aplicatii care rulau in fundal atunci cand nu erau folosite.

Fara doar si poate, solutia cea mai simpla pentru a remedia aceasta problema era reprezentata de efectuarea urmatorilor pasi: Settings > Battery, Configurari > Baterie. Aici puteau fi vazute aplicatiile care consuma multa energie desi sunt folosite foarte rar. Stergerea acestor aplicatii cu siguranta ar fi remediat problema in majoritatea cazurilor.

In cazul in care aceasta solutie ar fi dat gres, ar mai fi ramas resetarea telefonului pentru revenirea la setarile din fabrica. Daca nici aceasta solutie nu oferea insa rezultate, cu siguranta utilizatorilor nu le mai ramanea nimic de facut decat sa isi duca telefoanele in service.

Inchideri subite

Multi utilizatori s-au confruntat odata cu trecerea timpului cu aceasta problema pe dispozitivele lor iPhone 6s. Acest lucru se datora faptului ca Apple nu a calibtrat chiar totul in iOS 9 la vremea respectiva.

O resetare a telefonului pentru a fi adus la setarile din fabrica, in mod evident ar fi remediat problema.

Descarcarea rapida a bateriei

La fel ca in cazul altor telefoane, exista unele trucuri care pot fi incercate pentru a pastra cat mai mult timp telefonul iPhone 6s incarcat (reducerea luminozitatii ecranului, activarea modului de economisire a energiei, identificarea si dezactivarea aplicatiilor care consuma energie, dezactivarea wifi/date mobile/bluetooth cand nu sunt necesar aceste functii, etc.

Acestea sunt solutii care ajuta la remedierea problemei in majoritatea cazurilor. Dar, daca inca problema persista, atunci cu siguranta o inlocuire baterie iPhone 6s reprezinta solutia salvatoare.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…