Ce probleme pot avea cetatenii romani in Israel?

Ce probleme pot avea cetatenii romani in Israel?

0 Shares
0
0
0

Ce probleme pot avea cetatenii romani in Israel?Exista o multime de cetateni romani care in fiecare saptamana pleaca in Israel din diferite motive, insa cu siguranta nu toti cetatenii romani fac cinste tarii noastre in tara respectiva.

Din pacate exista cetateni romani care ajung sa aiba probleme penale Israel, asa ca din acest motiv sunt nevoiti sa caute o casa de avocatura care sa ii reprezinte. Vestea buna pentru ei este aceea ca in Israel exista in orasul Haifa un cabinet romanesc de avocatura, care poate sa le fie de mare ajutor, pentru rezolvarea tuturor problemelor.

Ei bine, si daca am adus in discutie faptul ca cetatenii romani provoaca probleme in Israel, in continuarea acestui articol vom discuta putin despre acest aspect.

De exemplu, exista multi cetateni romani care viziteaza Tara Sfanta pentru prima data, iar acestia aleg sa isi inchirieze masini pentru a vizita Locurile Sfinte. Din pacate insa, exista cetateni romani care consuma alcool inainte de a se urca la volan, sau chiar si substante interzise, si sunt depistati in trafic.

La fel ca si in Romania, si in Israel acestea sunt infractiuni grave, iar romanii depistati vor avea probleme mari in tara respectiva. Tocmai acesta este si motivul pentru care ar trebui ca atunci cand se confrunta cu astfel de probleme, sa caute cat mai rapid un avocat roman care sa le fie de ajutor.

Apoi, trebuie precizat faptul ca de multe ori atunci cand sunt competitii sportive intre echipe romanesti si echipe isreaeliene, multi cetateni romani merg in Tara Sfanta pentru a-si sustine echipa favorita.

Dintre acesti suporteri insa, nu toti au un comportament exemplar, astfel ca unii aleg sa provoace scandaluri si batai pe la terasele din Israel sau in barurile sau restaurantele din aceasta tara.

Cu siguranta cetatenii romani care din acest motiv vor ajunge pa mana politiei israeliene vor avea mari probleme, iar pentru asta ei vor trebui sa contacteze de urgenta un avocat roman din Israel, care sa se ocupe de cazul lor.

Alti cetateni romani ajung sa aiba probleme cu politia din Israel datorita faptului ca fie sunt prinsi furand, fie sunt prinsi talharind sau comitand alte infractiuni de acest gen, iar din acest motiv sunt arestati pe loc. Ei bine, si in cazul lor, cea mai indicata solutie ar fi aceea de a contacta un avocat roman din Israel pentru a-i reprezenta in fata legii.

Asadar, dupa cum se poate observa, se pot intalni o multime de situatii in care cetatenii romani ajunsi in Israel au probleme cu legea si au nevoie de ajutor. Pentru ei, cea mai buna solutie ar fi aceea de a gasi un avocat roman care sa ii reprezinte in fata legii din Israel, pentru a scapa cat mai rapid de probleme.

Ei bine, acest lucru nu inseamna insa ca toti cetatenii romani care merg in Israel incalca legea si au nevoie de serviciile unui avocat. Exista si turisti romani care se comporta exemplar, sau cetateni romani stabiliti in Israel care isi vad de treburile lor si fac cinste Romaniei in tara respectiva.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…