Ce probleme pot avea telefoanele Huawei?

Ce probleme pot avea telefoanele Huawei?

0 Shares
0
0
0

Alegerea unui smartphone poate reprezenta o misiune dificila in zilele noastre, in conditiile in care exista pe piata mai multi producatori de top, care comercializeaza dispozitive foarte performante.

Huawei este bun brand din ce in ce mai apreciat de catre utilizatori, iar dispozivitele sale sunt din ce in ce mai performante. Cu toate acestea insa, chiar si telefoanele Huawei pot intampina probleme si pot ajunge pe mana specialistilor in reparatii telefoane intr-un final.

In randurile urmatoare veti descoperi cu ce situatii deranjante ar fi posibil sa va intalniti, daca veti opta pentru un telefon de la Huawei.

Probleme cu cartela SIM Huawei

Exista utilizatori care intampina probleme cu cartela SIM, dar exista situatii in care problemele pot fi remediate de catre acestia foarte rapid.  De cele mai multe ori, aceasta problema poate fi atribuita unei acoperire slabe sau lipsite de retea.

Deci, atunci cand nu mai primiti SMS-uri si apeluri, incercati sa cautati o receptie mai buna a retelei sau asteptati pana cand reteaua revine. De asemenea, verificati daca nu cumva lipsa creditului de pe cartela este motivul pentru care nu puteti efectua un apel sau nu puteti trimite un SMS. Verificati deasemenea si daca nu cumva functia “Mod Avion” este activa.

In cazul in care insa aveti la dispozitie un alt telefon, puteti introduce cartela dvs SIM in acel telefon, iar daca aceasta este functionala, atunci cel mai probabil problema este la telefon si nu la cartela.

Urmatoarea verificare este sa introduceti o alta cartela SIM in telefonul dvs., iar daca problema va persista, atunci va fi nevoie sa mergeti cat mai repede cu telefonul intr-un service gsm pentru a fi reparat.

Telefonul Huawei nu primeste mesaje scrise

Este o situatie deranjanta atunci cand telefonul nu mai primeste mesaj si nu aveti nicio idee despre cauza care a dus la aparitia problemei, iar dispozitivele Huawei se confrunta uneori cu o asemenea problema. Cu siguranta insa exista cateva motive pentru care telefonul nu primeste mesaje, asa ca vom vedea despre ce este vorba in continuare.

Acest lucru ar putea deveni o problema de stocare, mai degraba decat o problema de mesaje text. Pentru a remedia probleme cum ar fi lipsa receptiei mesajelor text, exista cativa pasi pe care trebuie sa ii urmati.

Pasul 1: Ca prima masura, reporniti telefonul.

Pasul 2: Daca reporniti telefonul insa nici apoi nu primiti mesajele scrise, incercati sa opriti din nou telefonul pentru a pastra telefonul asa cum este.

Pasul 3: Aceasta problema necesita acum o resetare a telefonului. Pentru a reseta telefonul, asigurati-va ca telefonul este oprit.

Apasati si tineti apasata tasta de marire a volumului impreuna cu tastele de alimentare timp de 10 secunde si eliberati tastele odata ce apare sigla Huawei. Utilizati butonul de reducere a volumului pentru a selecta optiunea Stergere date / resetare din fabrica.

Utilizati tasta de pornire pentru a o alege. Aceasta va sterge datele telefonului si odata ce partitia cache va fi sters. Selectati “reporniti sistemul acum” utilizand tasta de pornire.

Teoretic, acum ar trebui sa fie remediata problema. In cazul in care problema insa persista, cu siguranta va fi nevoie sa mergeti cu telefonul intr-un service gsm pentru ca specialistii remedieze problema.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…