Ce putem face cand telefonul Xiaomi Redmi 1S se descarca foarte repede?

0 Shares
0
0
0

Smartphone-urile sunt o necesitate pentru noi, asa ca de fiecare data intentionam sa ne alegem dispozitive performante, care sa faca fata cerintelor noastre. In ultimul timp insa, pe piata de telefoane mobile si-a facut aparitia Xiaomi, un brand chinezesc care comercializeaza dispozitive performante, la preturi foarte atractive.

Unul dintre dispozitivele renumite ale brandului este Xiamoi Redmi 1S, care dispune de specificatii tehnice notabile, dar care are o problema la fel ca toate smartphone-urile, si anume ca dispune de un acumulator Xiaomi care se descarca rapid.

Este important sa cunoasteti mai intai cauza pentru a remedia problema de descarcare rapida a bateriei. Daca sunteti capabili sa stiti care este cauza, devine suficient de usor sa rezolvati problema. Pentru a cunoaste aplicatia care consuma o cantitate imensa de resurse, accesati setarile> baterie> utilizarea bateriei si aceasta va arata utilizarea bateriei de catre fiecare dintre aplicatii, functii, widget si altele. Daca o aplicatie sau o functie este cauza principala, dezinstalati-o si verificati daca problema este rezolvata sau nu. De asemenea, puteti sa blocati aplicatia sau sa o actualizati cu ultima versiune si apoi sa o verificati. In cazul in care problema nu este remediata, va fi mai bine sa dezinstalati aplicatia de pe telefon.

De-asemenea, trebuie sa tineti cont de faptul ca wifi consuma resurse. Incercati sa dezactivati conexiunea Wi-Fi cand nu utilizati internetul. Pastrarea permanenta a acestei conexiuni Wi-Fi ar putea fi un motiv foarte bun pentru descarcarea rapida a bateriei. Deci, faceti un obicei din a va opri aceasta optiune dupa ce ati terminat. De asemenea, aveti posibilitatea sa utilizati o aplicatie de terta parte a programului de planificare Wi-Fi care va dezactiva automat conexiunea Wi-Fi. Dezactivarea acestei optiuni poate salva o cantitate mare de baterii in telefonul dvs. Xiaomi Redmi 1S.

In sfarsit, puteti instala o aplicatie pentru economisirea bateriilor in telefon, deoarece va gestiona automat utilizarea bateriei inchizand aplicatiile care ruleaza in fundal, reducand luminozitatea ecranului si facand alte lucruri care ar putea duce la scurgerea unei cantitati mari de baterii.

Deci, acestea sunt modalitatile de a repara Xiaomi Redmi 1S problema rapida de scurgere a bateriei. Incercati sa le urmati si cu siguranta sansele de a remedia problema si de a ajunta acumulatorul Xiaomi Redmi 1S sa reziste incarcat cat mai mult timp sunt mari.

In cazul in care urmati acesti pasi insa nu se remediaza problema, atunci ar cam fi cazul sa mergeti cu telefonul intr-un service gsm pentru ca specialistii sa depisteze cauza exacta a descarcarii acumulatorului si pentru a remedia problema.

Se poate ca bateria sa fie defecta, asa ca atunci se va impune inlocuirea acesteia cu o baterie Xiaomi Redmi 1S noua. Din fericire insa pentru utilizatorii care detin un asemenea dispozitiv, acesta va avea piesele de schimb si accesoriile la preturi foarte atractive, deci o baterie xiaomi Redmi 1S va fi ieftina. Pe www.magazingsm.ro se gasesc baterii atat pentru acest model de la Xiaomi, cat si pentru toate celelalte modele ale brandului.

0 Shares
You May Also Like