Ce sa faci pentru a avea un brad perfect?

Ce sa faci pentru a avea un brad perfect?

0 Shares
0
0
0

Se apropie momentul impodobirii bradului dar in primul rand trebuie sa alegi bradul. Artificial sau natural, traditional sau original, ceea ce conteaza este sa faci din bradul ales cel mai frumos brad de Craciun. Poti cumpara brazi artificiali ieftini de la BraziCraciun.net.

Data instalarii bradului depinde mai ales de natura copacului, care este, de asemenea, una dintre principalele intrebari atunci cand va pregatiti pentru sarbatorile de sfarsit de an. Sunt cei care opteaza pentru bradul artificial practic si rezistent si cei care prefera traditia montarii unui brad natural in casa.

Daca primul se remarca prin faptul ca este reutilizabil an de an si ca modelele sunt din ce in ce mai realiste, pescuieste pe absenta mirosului de brad, destul de reconfortant in decembrie.

Nu exista un brad mai bun decat altul, atata timp cat familiile sunt fermecate sa petreaca sarbatorile in jurul bradului lor. Orice brad ai alege, o parte din frumusetea lui se datoreaza decoratiunii de Craciun, dar inainte de a decora, trebuie sa-ti gasesti bradul. Copacii artificiali sau naturali se gasesc in centre de gradina, pepiniere, florarii, magazine de bricolaj sau pur si simplu piete de brazi

Cum sa-ti alegi bradul de Craciun?

Prima intrebare pe care trebuie sa ti-o pui este: „Preferi un brad de Craciun natural sau artificial?” Avantajul primului este evident latura naturala si mirosul care ne aminteste tuturor de Craciun. Al doilea are avantajul major ca este practic, usor de instalat si economic pe termen lung.

Cand ai facut aceasta alegere, tot ce trebuie sa faci este sa alegi varietatea de copac. Pentru brazii naturali, este favoritul multora. Pentru copacii artificiali, ai de ales intre un copac verde clasic, un copac iluminat sau un copac inzapezit.

In ultimii ani, acestea au devenit din ce in ce mai realisti. Gasiti toate recomandarile noastre pentru a o alege pe cea care vi se potriveste, dar si cum sa o pastrati mai mult timp.

Ce brad artificial sa alegi?

Arborele artificial are avantajul de a fi foarte practic de instalat. Este usor, usor de manevrat si poate fi refolosit de la an la an. Pe de alta parte, trebuie recunoscut ca magia Craciunului opereaza mai putin cu acest obiect neinsufletit.

Exista diferite tipuri de copaci artificiali. Bradul artificial verde este cea mai realista varianta de a imita bradul natural. Pentru iubitorii de zapada alba, bradul artificial acoperit cu zapada (acoperit cu efect de bomba alba de zapada) da impresia ca iese direct din padure in plina iarna.

Cum sa-ti decorezi bradul de Craciun?

  • Planificati cantitatea potrivita de decoratiuni

Pentru un brad clasic de aproximativ 1m80 va recomandam: 1 ghirlanda luminoasa mare (aproximativ 10 metri), 3 ghirlande clasice, aproximativ 40 de globuri de Craciun (diferite marimi, culori si forme) si 20 pana la 25 de decoratiuni de Craciun, fara a uita de traditionala vedeta, steaua, pentru a fi plasat in varful copacului.

  • Pregateste totul inainte de a incepe

Scoateti-va decoratiunile si verificati daca sunt in stare buna si ca luminile mai functioneaza. apoi, instalati bradul in busteanul sau, fara a uita sa aveti dedesubt punga pentru copac.

  • Instalati decoratiunile pe copac in ordinea corecta

Incepeti cu ghirlandele incepand de sus si rotindu-le in jurul copacului pana in jos. apoi aranjati globurile si decoratiunile de Craciun distribuindu-le uniform. Iar la final, steaua.

0 Shares
You May Also Like
Tipuri de bumbac

Tipuri de bumbac

Doamnele si domnisoarele care se afla in cautarea unei lenjerii de pat confectionate din diverse tipuri de bumbac,…
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…