Ce trebuie sa faci cand ai mobila de asamblat?

0 Shares
0
0
0

 

Se asigura un montaj de calitate pentru mobila la cele mai bune preturi existente pe piata. O echipa de specialisti stau tot timpul la dispozitia ta pentru servicii de montaj complexe. In continuare sunt mai multe sfaturi de care ar fi bine sa tii cont chiar si atunci cand esti interesat doar de pret asamblare mobila.

Faceti in primul rand un plan pe hartie. Puteti folosi hartie normala dar puteti de asemenea sa schitati si pe hartie pentru notebookuri sau pe hartie pentru imprimanta normala. Determinati spatiul de care aveti nevoie pentru mobila si trasati moduri diferite prin care puteti introduce mobila in camera. De asemenea, aveti nevoie de un spatiu liber de 1 m intre bucatile de mobila. Orice spatiu mai mic decat asta va face sa va simtiti ca si cand ar fi nevoie sa faceti slalom printre mobila.

Verificati usile. Masurati cat de largi trebuie sa fie usile astfel incat mobila sa incapa. Nu aveti ce sa faceti cu o piesa de mobilier care nu intra in incapere. Dupa ce ati determinat care este spatiul rezervat pentru mobila si unde trebuie sa fie puse potentialele piese, marcati spatiile pe podea pentru a se obtine o viziune mai buna. Ganditi-va cum sa folositi camera. In cazul in care camera de zi functioneaza ca lor de recreere zilnica alaturi de familie, ai nevoie de o mobila ceva mai  solida, rezistenta la pete atunci cand copiii sunt inca mici. Atunci cand camera este doar pentru musafiri ocazionali, puteti alege si piese ceva mai fragile realizate din tesaturi delicate.

Tineti minte ca trebuie sa luati in calcul si arhitectura naturala pe care camera o are. unele camere au elemente de design incorporate, care pot sa va ajute sa determinati tipul de mobila care arata perfect in camera. De exemplu, daca aveti un semineu, un dulap este o optiune buna. Cu toate aceste amobila moderna este cea mai buna varianta pentru un apartament cu vedere larga spre oras.

Daca vreti sa faceti montaj mobila bucatarie este mai bine sa asamblati mobila in camera in care aveti in intentie sa o pastrati. Altfel, daca piesa nu este potrivita cu usa va fi necesar sa o demontati si sa o montati iar in camera dorita. Cel mai bine este sa lucrati pe suprafete plane pentru a pastra precizia. Acoperiti suprafata pe care montati cu o carpa, un plastic sau puteti folosi cartonul care a venit cu mobila pentru a proteja podelele si pentru a genera o baza solida pe covor.

Daca ati ales o piesa simpla de mobilier, aceasta trebuie sa vina lapachet cu unelte de baza pentru a strange suruburile. Uneltele electrice cum sunt si surubelnitele electrice, economisesc timp si effort in timp ce construiti cu ele lucruri complicate.

Cititi foarte atent instructiunile si plasati in ordine toate piesele mobilierului. Construiti baza si incepeti sa puneti alte detalii dupa. Daca aveti mai multe lucruri identice le puteti construi in paralel pentur a nu genera confuzie atunci cand determinati de unde veti incepe.

0 Shares
You May Also Like