Ce trebuie sa stii despre bonsurile oferite de unele cazinouri online

0 Shares
0
0
0

Practica de a oferi bonsuri la diverse tipuri de jocuri nu este una noua. O astfel de strategie a aparut din nevoia de a iesi in evidenta si a atrage mai multi doritori. Desigur ca in scurt timp au aparut si cei care incercau sa fenteze sistemul, astfel ca strategia a picat. A redevenit o moda insa una cu imbunatatiri care sa ii puna la adapost pe cei care le ofera spre a nu fi pacaliti.

Exista numeroase variante de bonusuri cazino. Unele sunt si de tip bonus fara depunere, adica primesti din start o suma de bani, virtuala, pentru a fi folosita la diverse jocuri de cazino.

Nu va fi nevoie de depuneri, poti juca tinand cont de valoarea respectiva si de ce nu ai chiar sanse de castig, de a multiplica suma in cauza. Ulterior ii poti retrage, conform cu specificatiile si regulile ficarui cazino in cauza. Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont valid in cadrul platformei lor si sa ai chef de joc.

Atentie, astfel de bonusuri sunt limitate si ca suma si ca timp. Adica beneficiezi de ele doar intr-un anumit interval ori pierzi sansa. Iata ce trebuie sa stii despre acest gen de practici:

  • Nu au cu ce sa te afecteze. Eventual iti deschid apetitul pentru jocuri de tip casino. Uneori este vorba de promovarea unui joc anume si numai pentru acela primesti un anumit tip de bonus. Dar, asa cum se si recomanda, exista o limita, deci bonusul este limitat.
  • Uneori bonusul este de tip bun venit, adica pentru personaje noi pe platforma. Ai o singura sansa si de aceasta data sa intri in posesia acelui bonus.
  • Un alt tip de bonus este cel de tip bonus oferit la depunere sau deschidere cont. Arati ca esti serios, ca doresti sa joci si atunci ai sansa de a primi si din partea lor un mic dar. In aceste cazuri, pentru cei care nu sunt chiar oportunisti un astfel de bonus este un motiv in plus sa le placa platforma in cadrul careia au ajuns.
  • Te mai poti intalni cu acel tip de bonus primit pe masura depunerii tale sau direct proportional cu pariul tau. Pariezi 100 de lei, primesti 100 de lei. Suna destul de tentata si aceasta oferta.
  • Desigur, cel mai atractiv tip de bonus este cel fara depunere. Trebuie sa stii ca doar unele cazinouri ofera asa ceva, din cand in cand. Nu poti retrage acei bani ci sunt destinati numai jocului in cadrul cazinoului. Vei putea eventual sa retragi dupa ce joci si castigi pe baza acelui sold, procedura fiind de multe ori verificata, pentru a se urmari daca ai mai facut asta, daca ai mai retras bani si daca ai mai intrat in posesie de bonusuri. Deci nu poti fi vanator de oportunitati aici caci nu te vei imbogati din ceea ce iti ofera ei.

Nu toate cazinourile ofera acelasi tip de bonus pentru ca fiecare in parte doreste sa vina cu o oferta aparte si sa castige simpatia unui public tot mai mare. Insa cert este ca astfel de bonusuri iti fac cu ochiul si sunt oarecum stimulente pentru a incerca sau a continua sa joci.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…