Ce trebuie sa stii despre bradul de Craciun?

Ce trebuie sa stii despre bradul de Craciun?

0 Shares
0
0
0

Incepe perioada din an pentru a-ti decora casa cu bucuria Craciunului si este posibil sa ai deja decorul sau anul acesta vrei sa aduci o noua infatisare acestuia? In orice caz, bradul de Craciun este un must-have, asa ca ar trebui sa incerci sa il alegi pe cel mai bun pentru tine, deoarece tvae insoti in fiecare Craciun, timp de multi ani.

In continuare, va vom oferi cateva sfaturi pentru a o alege pe cel potrivit.

Marime

Luati in considerare dimensiunea mobilierului dvs., unde va fi amplasat, masuratorile tavanului. Daca nu sunteti sigur, este posibil sa gresiti in dimensiune si sa trebuiasca sa il schimbati. Exista brazi mai largi, cu ramuri foarte dese, care pot face totul sa para foarte saturat si ar deteriora armonia casei tale… amintiti-va ca aproape intotdeauna mai putin, este mai mult. Pe de alta parte, trebuie sa aveti spatiul necesar pentru a-l stoca.

Tip

In prezent, exista mai multe tipuri de brazi de Craciun, puteti alege de tip handmade, de casa, naturali, artificiali. Cel mai important lucru este sa va simtiti confortabil cu el.

Culoare

Bradul de Craciun dupa traditie este verde, iar ornamentele sunt de obicei aurii, rosii si argintii, instalatii luminoase multicolore dar cu toate acestea, ar trebui sa tineti cont si de culoarea mobilierului, a peretilor, printre altele. Daca aveti culori foarte puternice in camera dvs., va fi mai bine sa alegeti un brad alb si ornamente de culoare rece, astfel incat spatiul sa nu fie saturat.

Daca aveti culori de pamant sau alb in camera de zi, veti avea mai multa libertate in ceea ce priveste culorile si luminile.

Stiti ce inseamna fiecare ornament din bradul de Craciun?

Asamblarea micului brad este un obicei al multor familii care se bucura de sezonul de Craciun. Si ramane asa pana pe 6 ianuarie… Dar stiti ce inseamna aceasta traditie si de unde provine? Nu numai ca este o problema comerciala, dar este legata de religie si speranta.

In jurul Sfantului Bonifaciu, evanghelizatorul Germaniei si Angliei, a doborat un stejar care se spune ca il reprezenta pe Zeul Odin si l-a inlocuit cu un brad, simbolul iubirii vesnice a lui Dumnezeu. La inceput, bradul a fost impodobit doar cu mere si lumanari. Atunci, in Evul Mediu, obiceiul s-a raspandit in toata Europa, iar dupa cucerire a ajuns in America.

Iata ce inseamna fiecare ornment plasat pe bradul de Craciun:

Sferele. – Reprezinta darurile pe care Dumnezeu le da oamenilor. Cele albastre simbolizeaza pocainta; cele rosii, petitiile si cele de argint- multumirea.

Steaua. – Este obisnuit sa o puneti pe varf. Ea reprezinta credinta care ne calauzeste viata.

Panglici si arcuri. – Simbolizeaza unirea familiei si prezenta celor dragi in jurul tuturor acestor daruri.

Ingerasi – Ei sunt mesagerii dintre noi si cer si sunt responsabili pentru protejarea noastra, astfel incat sunt de nelipsit din bradul tau.

Intalatia de brad. – Nu conteaza culoarea sau daca se aprind si se sting concomitent. Ele au un sens, si anume acela de a ne lumina calea in credinta.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…