Ce trebuie sa stii despre compartimentarea toaletelor cu panouri suspendate

0 Shares
0
0
0

Amenajarea băilor publice sau comerciale este un subiect ce necesită mai multă atenție. Aceste spații, dat fiind tranzitul destul de mare, cer materiale ce permit o curățare facilă. De asemenea, fiecare element care le compune trebuie ales astfel încât să garanteze siguranța și să protejeze intimitatea.

Astăzi ne îndreptăm atenția către cabinele de toaletă, mai exact, către cele suspendate. În trecut, compartimentarea băilor se făcea cu ajutorul pereților clasici, fapt pentru care toaletele erau mereu locuri întunecate, în care umiditatea conducea la apariția igrasiei și a mucegaiului. De asemenea, toaletele nu erau ventilate corespunzător, iar mirosurile neplăcute nu puteau fi astfel eliminate.

Compartimentarea toaletelor cu panouri suspendate – soluții moderne, pentru spații mai curate

Compartimentarea toaletelor poate părea ceva pompos. De fapt, aceasta face referire la cabinele pe care le știm cu toții – le-am văzut în filme și seriale, în mall-uri și, mai noi, chiar în instituțiile publice.

Aceasta se face cu ajutorul unor panouri care pot fi suspendate sau nu. Cele mai multe avantaje le oferă cabinele de toaletă suspendate, acestea fiind soluții practice, estetice și igienice. Combinațiile dintre diverse sisteme de construcție și materialele de calitate, le fac rezistente la umezeală și la uzură, permițând în același timp o curățare ușoară.

Panourile suspendate de compartimentare a toaletelor sunt ideale în cadrul spațiilor publice, în clinici și spitale, în școli și grădinițe, clădiri industriale, clădiri de birouri și restaurante etc.

Alegerea panourilor de compartimentare a toaletelor

Optarea pentru panouri suspendate de compartimentare a toaletelor se va dovedi imediat o alegere bună. Pentru a te asigura însă că faci cea mai bună alegere, ține cont ca acestea să:

  • fie durabile;
  • permită o curățare facilă;
  • respecte avizele necesare;
  • fie rezistente la zgârieturi;
  • fie rezistente la umezeală;
  • aibă un aspect plăcut.

Pe piață, în momentul de față, panourile de compartimentare a toaletelor se găsesc fabricate din mai multe materiale. Dintre toate, se remarcă trei:

  • Panourile de compartimentare toalete din sticlă

Sticla este un material elegant și versatil, ce poate îmbrăca diverse forme și poate fi personalizată după bunul plac al fiecăruia. Panourile din sticlă, pe lângă faptul că vor oferi un aspect modern oricărei băi, pot fi ușor curățate și întreținute.

Cele pentru compartimentarea toaletelor sunt opace, astfel că dreptul la intimitate nu va fi încălcat, și sunt fabricate din sticlă securizată, fapt pentru care au o rezistență mare.

  • Panourile de compartimentare toalete din HPL

Panourile din HPL creează cabine de toaletă robuste și durabile, perfecte pentru spațiile intens circulate. Materialul, grație consistenței, texturii și durității sale speciale, este foarte rezistent la zgârieturi și agenți abrazivi, nu permite dezvoltarea mucegaiului și are o foarte bună rezistență la șoc. Aceste panouri sunt adesea utilizate pentru compartimentarea toaletelor în grădinițe și școli, fiind rezistente la umezeală, murdărie și agenți microbiologici.

  • Panourile de compartimentare toalete din MDF

Panourile din MDF sunt renumite pentru eleganța lor, acestea fiind extrem de ușoare și practice. MDF înseamnă Medium Density Fibreboard, ceea ce ne duce cu gândul că panoul nu va fi foarte rezistent la șoc.

Din contra. Datorită lemnului compozit mărunțit fin înainte de presare, acestea se bucură de o duritate mare, asemănătoare cu cea a lemnului masiv. Tot datorită tehnologiei de producție, MDF-ul este rezistent la umiditate și are o durată de viață mare, fiind ideal a fi utilizat în băi și bucătării.

Dacă ești în căutarea unor soluții de compartimentări toalete, apelează la Office Nova Concept. Compania oferă servicii și produse ce permit crearea unor spații confortabile, ergonomice, funcționale și plăcute din punct de vedere estetic, la prețuri corecte.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…