Ce trebuie sa stii despre livrarea coletelor prin curier?

0 Shares
0
0
0

Ti s-a intamplat vreodata sa iti dai comanda de ceva si produsul nu a ajuns tocmai in cele mai bune conditii la tine? Daca da, atunci stiu solutia potrivita pentru tine. Acum in perioada sarbatorilor majoritatea persoanelor aleg sa faca rost de cadouri din magazinele online, familiile isi trimit pachete si scrisori deoarece este un anotimp plin de darnicie.

Atunci cand alegi o firma de transport, trebuie sa selectezi una de incredere cum este www.e-livrat.ro. Majoritatea firmelor de transport se axeaza mai mult pe livrarea produselor in cat mai scurt timp posibil, insa daca expeditorul nu ambaleaza coletul sufiecient de bine atunci risca sa ajunga produsul cu defectiuni sau spart in cazul celor din materiale de sticla.

Trebuie sa stii cateva lucruri  despre livrare pe care nu ti le spune nimeni. Mai jos o sa iti prezint o lista cu obiecte pe care iti recomand sa nu le trimiti prin curier.

  1. Diverse tipuri de alimente – aici ne raportam la alimentele deprocesate, in stare cruda cum sunt produsele de origine animala, carnea, semipreparatele din carne, mezeluri facute in casa. De ce nu este recomandata transportarea lor? Daca nu sunt vidate atunci pot sa prezinte risc de contaminare cu infectii. Daca produsele au eticheta de producator, atunci se accepta. Un sfat este sa videzi carnea inainte sa o trimiti. Poti sa faci acest proces si la un magazin de mezeluri in cazul in care nu detii un aparat de vidat.
  2. Bauturile – e valabil indiferent ca vorbim despre bautura simpla, carbogazoasa sau alcoolica. Trebuie sa te asiguri ca ambalarea se face corespunzator. Insa acest lucru nu iti garanteaza siguranta ca sticla sau recipientul bauturii nu se va sparge. Exista insa producatori care pun sigiliu inainte ca produsul sa fie transportat cum este www.e-livrat.ro.
  3. Mai exista si categoria de bunuri personale care sunt interzise sa fie transportate daca pun in pericol siguranta celor din jur. In aceasta clasa intra armele, produsele care au munitie, toate substantele interzise prin lege, materialele explozive, dar si produse ce contin urmatoarele tutunul, alcoolul sau alte substante stupefiante ce pot fi daunatoare.
  4. Obiecte de sticla fragile – daca doresti sa trimiti obiecte precum fotografii inramate, decoratiuni de craciun, globuri de pus in brad , cristale, globuri decorative cum sunt cele care au o motive de craciun inauntru, le trimiti pe propria raspundere. Mai bine te raportezi la cadouri mai putin fragile.
  5. Produse cosmetice scumpe care se pot sparge – aici intra parfumurile si toate cosmeticele ambalate in sticla fragila, ce prezinta risc de spargere. Unele persoane trimit aceste produse impreuna cu alte categorii si nu iau in considerare posibilitateaa de a se sparge deoarece cred ca hainele din jur sau alte obiecte ar putea diminua sansele. Sau mai considera ca daca le pun in mai multe cutii mici nu se vor deforma. Insa nimic din cele prezentate mai sus nu au o siguranta de 100%.

Exista firme de transport cum este cazul celor de la www.e-livrat.ro care trimit in siguranta produsele prin separarea lor in mai multe categorii, printre care si cele fragile.

0 Shares
You May Also Like