Ce trebuie sa stiti daca detineti un smartphone Allview X3 Soul

Ce trebuie sa stiti daca detineti un smartphone Allview X3 Soul

0 Shares
0
0
0

Foarte multe persoane care isi doresc un smartphone decent, care sa faca fata procovarilor din viata de zi cu zi, isi indreapta atentia spre dispozitivele Allview X3 Soul, care daca sunt ingrijite exemplar, pot face fata cerintelor.

Fireste, exista si situatii in care aceste telefoane ajung in service pentru o inlocuire display, o inlocuire touchscreen sau o inlocuire mufa incarcare Allview, insa pentru primele doua defectiuni, de regula vina le apartine utilizatorilor. In ceea ce priveste mufa de incarcare, aceasta fie este foarte murdara si de aceea nu se produce incarcarea, fie este defecta, si se impune inlocuirea ei.

Exista insa si utilizatori de Allview X3 Soul care isi doresc sa afle unele lucruri despre modul de utilizare al dispozitivului, asa ca vom prezenta cateva informatii in cele ce urmeaza.

Cum pot instala aplicatii, altele decat cele descarcate din Magazinul Play?

Pentru a instala aplicatii descarcate din alte surse, trebuie sa accesati Meniu-> Setari-> Securitate-> Surse necunoscute-> Activat.

De ce nu functioneaza unele aplicatii in consecinta?

Multe aplicatii sunt propuse si furnizate de dezvoltatori fara teste de compatibilitate anterioare cu sistemele de operare si configuratiile hardware ale diferitelor modele de produse, astfel incat pot exista anumite documente APK care nu sunt complet compatibile cu dispozitivul dvs.

Cum imi pot transforma telefonul intr-un hotspot?

Pentru a transforma telefonul intr-un hotspot, urmati pasii urmatori: Meniu-> Setari-> Mai mult-> Tethering si Hotspot portabil-> Hotspot Wi-Fi-> Activare.

Cum pot face o captura de ecran fara a utiliza o aplicatie de profil?

Pentru a face o captura de ecran fara a utiliza o aplicatie de profil, trebuie sa apasati simultan tastele Power si Volume minus.

Cum pot schimba raspunsurile predefinite in cazul respingerii unui apel?

Meniu-> Telefon-> Mai mult-> Setari-> Setari-> Raspunsuri rapide-> Selectati raspunsul care trebuie modificat.

Cum pot redirectiona apelurile telefonice?

Pentru a redirectiona apelurile telefonice, trebuie sa urmati pasii urmatori: Meniu-> Telefon-> Mai mult-> Setari-> Setari-> Selectare SIM-> Redirectionare-> aici puteti activa redirectionarea apelurilor in functie de optiunea dvs.:

  • Intotdeauna inainte
  • Redirectionare cand este ocupat
  • Redirectionati atunci cand nu este raspunsat
  • Redirectionati atunci cand nu puteti ajunge Mai departe, introduceti numarul pe care doriti sa-l redirectionati la-> Activati

Cum pot atribui o fotografie unui contact?

Pentru a seta o fotografie pentru un contact, pur si simplu accesati Meniu-> Galerie-> Alegeti imaginea-> Mai mult-> Setati fotografia ca-> Contactati fotografia din contacte-> Contacte-> Selectati contact-> Decupati imaginea. Retineti ca puteti seta o fotografie de contact exclusiv pentru contactele salvate in memoria telefonului.

Cum pot activa functia de apel in asteptare?

Meniu-> Telefon-> Mai mult-> Setari-> Setari-> Selectare SIM-> Setari extra-> Apel in asteptare-> Verificat.

Cum pornesc functia de operare inteligenta? (Cand telefonul este oprit, prin desenarea unui semn special, o functie va fi activata).

Pentru a activa aceasta functie, va trebui sa efectuati urmatoarea setare: Meniu-> Setari-> Setari avansate-> Gesturi inteligente-> Functionare rapida-> Activat.

In mod prestabilit, comenzile rapide sunt setate pentru telefon, camera foto, e-mail, muzica etc., dar acest lucru poate fi modificat cu orice alta aplicatie dupa ce ati verificat caracteristica (apasand de exemplu C) -> Selectati aplicatia.

Cum pot reseta preferintele aplicatiilor?

De exemplu, daca redati un fisier MP3 din File Explorer, va fi afisat un popup care va cere sa alegeti playerul pe care il preferati. Daca selectati un anumit player pentru “intotdeauna” ca presetat si doriti sa il modificati mai tarziu, atunci trebuie sa resetati aceasta preferinta urmand pasii urmatori: Meniu-> Setari-> Setari avansate-> Aplicatii-> Resetati preferintele aplicatiei-> Resetati aplicatii.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…