Cele mai bune consumabile industriale

0 Shares
0
0
0

Automatizarea si digitalizarea contribie decisiv in zilele noastre la eficentizarea muncii industriale. Tocmai de aceea, compania noastra vine in sprijinul acestei industrii oferind cele mai bune consumabile industriale. Pe site-ul tehnovest.ro poti beneficia de o gama larga de produse pentru asigurarea functionarii corecte a aparaturilor pe care le deti.

Ne ocupam in primul rand de distribuirea si transportarea produselor pe plan national, in cele mai bune conditii. Alaturi de departamentul distributiei, se regaseste si cel de consultanta. Consultantii nostri incearca sa evalueze si sa implementeze fiecare proiect in parte.

Astfel, daca ai nevoie de consumabile industriale si nu stii ce sa alegi, iti stam la dispozitie cu toate informatiile! De la trusa de cuple din inox, pompe telescopice de gresare, pana la nipluri de ungere si capace de siguranta pentru niplurile de ungere sau taietor pentru cabluri, uleiuri pneumatice speciale, cat si fire din teflon pentru etansarea filetelor.

De asemenea, daca doresti produse ce sunt fabricate de un alt producator, departamentul nostru de consultanta te poate ajuta cu un echivalent al produsului dorit. Echipa noastra are o gama larga de cunostinte in domeniu, dar si despre piata in care activam. Clientii sunt pe primul plan, iar flexibilitatea ne defineste! Detinem o gama variata de consumabile industriale, fapt pentru care echivalarea amintita anterior poate fi efectuata cu usurinta.

Alege cele mai bune consumabile industriale cu ajutorul nostru! Printre cele mai cautate si importante consumabile industriale pe care le comercializam sunt niplurile de ungere. Acestea sunt variate si se regasesc de tip palnie la 45o si 90o, drepte cu cap plat de 10,16,22 mm sau drepte cu filet conic. Alaturi de niplurile de ungere conice, poti achizitiona si capace de siguranta care sunt absolut necesare. Oferta noastra cuprinde si truse de fitinguri alama, piulite, racorduri filetate sau suruburi cu cap hexagonal.

Furtunurile pneumatice sunt echipamente ce faciliteaza sub presiune inalta transportul agentilor. In cazul in care lucrezi cu acest tip de echipamente, atunci vei gasi foarte util taietorul nostru de furtunuri pneumatice, din plastic. Printre produsele ofertei noastre variate puteti gasi si creta de talc si banda de teflon pentru etansari filete.

Fiecare produs de care dispunem este ideal pentru industria in care activezi. Asadar, cu ajutorul nostru te poti echipa cu tot ce ai nevoie pentru ca totul sa functioneze corect. De asemenea, in cazul in care intampini probleme cu efectuarea comenzilor sau alegerea produselor potrivite, poti contacta echipa tehnovest!

Site-ul tehnovest.ro dispune de cele mai bune consumabile industriale din care poti alege tot ce este necesar. Tot aici gasesti si alte aparaturi necesare precum  cilindri, amortizoare, distribuitoare, electrobalve, racorduri filetate, pistoale de suflat, robineti inchidere sau chiar rulmenti.

Iti stam la dispozitie cu gama variate de astfel de produse, la preturi optime pentru toate buzunarele! Poti alege singur produsele de care ai nevoie sau ne poti contacta in vederea obtinerii materialelor de care ai nevoie.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…