Cele mai bune firme producatoare de laptopuri in 2017

Cele mai bune firme producatoare de laptopuri in 2017

5 Shares
0
0
5

Cand faceti cumparaturi pentru un laptop, marca conteaza la fel de mult ca si specificatiile sau caracteristicile.

De aceea, in fiecare an, evaluam producatorii de notebook-uri de top si publicam clasamentele celor mai bune si celor mai bine vandute marci de laptopuri. Daca iti doresti baterie laptop Dell, intra pe Mentor-Market.ro.

Pentru 2017, Lenovo a scos Apple de pe pozitia sa de varf. Asus si Dell ocupa locul al doilea si al treilea. Pentru a alege castigatorii, am evaluat cele mai mari 10 branduri producatoare de laptop, pentru a determina care dintre ele ofera cea mai buna combinatie de produse de calitate, inovatii de varf, suport util, design elegant si valoare adaugata.

Datorita scorurilor sale modeste din review-uri, a produselor scumpe si a lipsei de porturi, Apple a cazut pe locul al cincilea dupa ce a primit onoruri de top in fiecare an dupa an.

Lenovo a sarit pe primul loc pe baza numeroaselor laptop-uri cu un grad ridicat de performanta, a tehnologiilor inovatoare si a imbunatatirilor semnificative in ceea ce priveste suportul pentru clienti. Asus a ocupat locul al doilea, datorita unei game diversificate, cu modele excelente. Puteti vedea mai jos evolutia marcilor respective si cum le-am evaluat.

1. Lenovo (90/100)

Cand 58% din laptop-uri primesc un rating de 4 stele sau mai bine, aveti un an grozav. Lenovo ne-a bucurat cu laptop-uri care au avut o viata epica a bateriei (trei ThinkPad-uri au durat mai mult de 17 ore la o singura incarcatura), cu design-ul minunat precum ecranul de pe Yoga 910 si caracteristicile inovatoare precum tastatura Halo din Yoga book.

Compania a oferit de asemenea ajutor util, fara a avea timp de asteptare in testele noastre.

 2. Asus (86/100) Daca doriti cea mai buna combinatie de calitate si caracteristici pentru bani, nu cautati mai departe decat Asus. Compania are, de asemenea o strategie fantastica de a impinge zona de inovare cu o platforma de jocuri de inalta calitate, racita cu apa si cu design-ul premium, cum ar fi sasiul de aluminiu regal-albastru si aur, din ZenBook 3.

3. Dell (83/100) Dell are o gama de laptopuri extrem de convingatoare, numita Dell XPS 13, notebook-ul nostru preferat, XPS 15 si platformele de jocuri Alienware ale companiei. Compania a impins limitele designului si functionalitatii in acest an, oferind un ecran OLED pe platforma Alienware 13 si dezvoltand modelul XPS 13 2-in-1. De asemenea, Dell ofera o garantie puternica din fabrica, cu o multime de optiuni pentru a va extinde acoperirea.

4. HP (82/100)

HP combina o gama generala larga cu cateva Ultrabook-uri excelente si o acoperire puternica in garantie.

5. Apple (78/100) MacBook-urile companiei sunt subtiri, puternice si bine construite, dar veti avea nevoie de bani si de niste dongle-uri separate. Optiunile de asistenta si de garantie ale companiei nu au rival pe piata.

6. Acer (78/100)  Acer combina o gama larga de laptopuri la preturi accesibile, cu cel mai bun suport pentru orice furnizor de PC-uri. Cu toate acestea, multe dintre produsele sale au obtinut ratinguri medii.

5 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…