Cele mai bune metode pentru a proteja un display de telefon

0 Shares
0
0
0

Telefonul tau iPhone cu siguranta a costat foarte mult si ai facut economii considerabile pentru a putea sa il cumperi, ceea ce inseamna ca display-ul si toate componentele sale ar trebui sa fie protejate corespunzator pentru a functiona corect. In cazul in care ai nevoie de un nou display iPhone 8, acesta poate fi gasit cu usurinta in magazinele GSM, pentru inlocuire, iar noi te invatam cum sa il intretii si protejezi corect.

Nu tine telefonul in soare

Dispozitivul tau mobil nu trebuie sa fie neaparat scapat pe jos ca sa se sparga, este suficient sa il uiti pe bordul masinii cateva ore si poti avea o surpriza neplacuta. De asemenea, atunci cand il lasi pe plaja in soare si tu te duci sa inoti, este foarte posibil ca la intoarcere sa descoperi ca nu mai functioneaza. Poti opta pentru o husa care sa protejeze ecranul telefonului de contactul cu razele solare, sau poti lua telefonul cu tine atunci cand pleci, daca acest lucru este posibil.

Telefonul ar trebui sa fie tinut departe de apa

Chiar daca exista si telefoane cum ar fi iPhone 7 care sunt rezistente la apa, acestea sunt rezistente doar la apa dulce si la scufundare. Daca in caderea sa in apa telefonul intalneste obiecte dure si se sparge, atunci apa va patrunde in interior. In plus, telefonul este rezistent la contactul cu apa dulce nu sarata, iar daca il scufunzi in mare, pentru fotografii subacvatice, este foarte posibil ca telefonul sa se strice, pentru ca sarea din apa va coroda elementele de protectie.

Nu tine telefonul langa chei

Un display iPhone 8 este foarte rezistent la socuri, datorita sticlei din care este produs, insa atunci cand il tii alaturi de chei si de alte obiecte metalice dure, el risca sa se zgarie. Din aceste motive iti recomandam sa ai un buzunar special sau un loc destinat doar telefonului, pentru ca acesta sa fie pastrat in conditii optime. Cu siguranta nu iti doresti ca pe ecranul tau perfect sa apara linii si dungi pe care sa nu le mai poti elimina.

Curata telefonul periodic

Chiar daca display-ul de iPhone 8, spre exemplu, este foarte rezistent, este recomandat sa il cureti periodic. Utilizeaza pentru curatare materialele din microfibra sau materialele speciale pentru ochelari facute din piele de caprioara fina. Cele doua au bune proprietati antisatice si nu lasa scame. In ceea ce priveste solutia de curatare, apa cu putin detergent sau solutia de geamuri sunt produse perfecte. Poti cumpara si solutii speciale pentru curatarea telefoanelor, daca vrei sa acorzi display-ului o intretinere optima. Sterge ecranul cu miscari circulare.

Aplicarea foliei de protectie

Un display protejat corect are o folie de protectie aplicata. Aceste folii au rolul de a atenua socurile la care display-ul este supus. Exista mai multe tipuri de folii pe piata, insa iti recomandam sa le cumperi pe cele mai bune.

Urmand sfaturile de mai sus, display-ul tau va ramane in cele mai bune conditii pentru o perioada lunga de timp, fara sa necesite inlocuirea.

0 Shares
You May Also Like