Cele mai bune polizoare unghiulare pentru lucrari profesionale

Cele mai bune polizoare unghiulare pentru lucrari profesionale

0 Shares
0
0
0

In momentul in care intentionezi sa iti cumperi un polizor unghiular pe care sa il folosesti acasa in gospodarie, cu siguranta un polizor unghiular care sa aiba puterea cuprinsa intre 1000 si 1500 W, va fi suficient de bun pentru tine.

In cazul in care insa iti desfasori activitatea in domeniul constructiilor sau in domeniul amenajarilor interioare, atunci cu siguranta va trebui sa iti alegi unul din multimea de polizoare unghiulare profesionale.

Vei putea sa iti indrepti atentia de exemplu spre polizorul unghiular Bosch Professional GWS 850 CE, un flex care are un motor de 850 W, dar o greutate redusa, fapt care il face sa fie foarte simplu si usor de manevrat.

Acest flex este prevazut cu un cap plat al angrenajului, pentru a permite ca lucrul sa fie confortabil chiar si in locurile inguste.

Ei bine, un asemenea polizor unghiular se alimenteaza direct de la retea, si poate sa fie folosit pentru toate suprafetele de lucru. O functie importanta a acestui polizor unghiular este sistemul de blocare ax. Diametrul discului este de 125 mm, iar greutatea sa este 1.7 kg, in timp ce numarul rotatiilor pe minut este de 11.000.

Un alt polizor unghiular profesional spre care ai putea sa iti indrepti atentia, este Makita 9565CVR, care este prevazut cu perii de tip nou, cu deconectare in suport brevetat. Puterea unui astfel de flex este de 1400 W, unealta fiind ideala pentru a fi folosita in diferite lucrari profesionale.

Flexul se alimenteaza de la retea, poate sa fie folosit pentru toate suprafetele de lucru, are un disc cu diametrul de 125 mm, si 11.000 rotatii pe minut. Tensiunea de alimentare a uneltei este de 230 V, iar greutatea sa este de 1.8 kg.

De amintit referitor la acest tip de flex, este faptul ca dispune de functii importante, precum sistemul de blocare al axului, soft start sau anti restart.

Un alt polizor unghiular care poate sa fie folosit in tot felul de lucrari de constructii si amenajari interioare, sau in diferite alte tipuri de lucrari, este polizorul unghiular Makita GA9020F. Acest flex face parte din gama de scule electrice profesionale scoase pe piata de catre Makita, care se poate folosi in cele mai grele conditii de lucru.

Referitor la acest model de polizor unghiular este important de amintit faptul ca are o putere de 2200 W, se alimenteaza direct de la retea, si este ideal pentru a taia sau pentru a prelucra toate tipurile de suprafete.

Numarul rotaiilor pe minut este de doar 6600, mult mai mic in comparatie cu cel al modelelor prezentate anterior, iar greutatea sa este mult mai mare, acesta cantarind 5.9 kg.

Asadar, dupa cum se poate observa, mai sus in articol au fost prezentate cateva modele de polizoare unghiulare care se pot folosi pentru diferite lucrari profesionale.

Indiferent de marca si modelul de polizor unghiular ales, trebuie ca acesta sa fie folosit numai in activitatile recomandate, si este important ca de fiecare data dupa utilizare, flexul sa fie curatat.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…