Cele mai importante informatii despre afectiunile inimii

Cele mai importante informatii despre afectiunile inimii

0 Shares
0
0
0

Cu totii cunoastem persoane care se confrunta cu diferite afectiuni ale inimii, si care cel mai probabil vor dori sa treaca pragul Cardio Clinic, pentru a fi tratati de catre cei mai buni specialisti din domeniu.

In urmatoarele randuri ale acestui articol vom discuta pe scurt despre diferite afectiuni ale inimii, pentru ca din pacate auzim din ce in ce mai des ca persoane dragi noua se confrunta cu astfel de afectiuni. Haideti sa discutam in continuare despre cateva dintre acestea.

Care sunt defectele c?

Defectele cardiace congenitale se refera la o serie de conditii diferite care pot aparea atunci cand se formeaza inima unui copil sau la nastere. Desi majoritatea defectelor se intalnesc in timpul sarcinii sau in copilarie, unele defecte nu sunt descoperite pana la maturitate. Ratele de supravietuire depind de severitatea defectului inimii, dar majoritatea persoanelor cu defecte cardiace congenitale traiesc vieti lungi si sanatoase.

Cat de frecvente sunt defectele cardiace congenitale?

Defectele cardiace congenitale sunt cele mai frecvente tipuri de defecte congenitale, afectand aproximativ 1% din totalul nasterilor din Statele Unite. Datorita progreselor in tratamente, se estimeaza ca 1 milion de adulti traiesc acum cu un defect cardiac congenital.

Ce este hipertrofia ventriculara stanga?

Hipertrofia ventriculara stanga (LVH) apare atunci cand tesutul muscular din camera de pompare principala a inimii creste. LVH este adesea cauzata de hipertensiune arteriala sau alte probleme cardiace si poate duce la complicatii grave, cum ar fi bolile cardiace, atac de cord si insuficienta cardiaca. Vestea buna este ca LVH poate fi adesea tratata prin abordarea cauzei care sta la baza acestei afectiuni.

Cum este tratata fibrilatia atriala?

In general, obiectivele tratamentului cu fibrilatie atriala sunt de a promova un ritm sau rata de inima regulata si de a preveni formarea de cheaguri de sange, care pot cauza accident vascular cerebral. Cu toate acestea, strategiile de tratament depind de nevoile unice ale fiecarui pacient. Optiunile de tratament pot include medicamente antiaritmice, diluanti sanguini si o varietate de proceduri care pot ajuta la controlul fibrilatiei atriale.

La ce varsta ar trebui sa ma ingrijorez de boli de inima?

Factorii de risc care duc la boli de inima se dezvolta adesea lent in timp si pot dura mai multe decenii de dezvoltare. De aceea este important sa alegeti un stil de viata sanatos, cum ar fi mancarea sanatoasa, starea activa si mentinerea unei greutati sanatoase, in toate etapele vietii. Ca adult, este deosebit de important sa lucrati indeaproape cu medicul dumneavoastra pentru a monitoriza factorii de risc cheie si pentru a aborda factorii de risc pentru reducerea riscului de imbolnavire a inimii.

Cum pot preveni un atac de cord?

Foarte multe persoane sufera de atac de cord, asa ca vom vedea cum se poate preveni unul. Modurile de viata sanatoase pot face un drum lung in prevenirea atacului de cord, cum ar fi evitarea fumatului, consumul unei diete sanatoase pentru inima, starea activa si gestionarea nivelelor de stres.

Controlul colesterolului si tensiunii arteriale sunt, de asemenea, cheia prevenirii atacului de cord, precum si gestionarea unor conditii cum ar fi diabetul zaharat, care cresc riscul cardiovascular. Anumiti pacienti pot beneficia de administrarea de aspirina zilnica pentru reducerea in continuare a riscului de atac de cord.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…