Cele mai importante motive   pentru a utiliza argintul la accesoriile bebelusului

Cele mai importante motive pentru a utiliza argintul la accesoriile bebelusului

0 Shares
0
0
0

Cele mai importante motive   pentru a utiliza argintul la accesoriile bebelusuluiV-ati intrebat vreodata de ce este bine sa folositi argintarie pentru bebelusi? De ce este preferat argintul ca optiune pentru cadouri in timpul diferitelor ceremonii legate de bebelusi sau chiar de mamici insarcinate? Linguri de argint, cupe de argint, pahare de argint si castroane de argint – asta este ceea ce obtin majoritatea bebelusilor odata ce sunt pe cale sa treaca pe alimente solide. Este un obicei vechi, sau este sustinut de stiinta?

De ce folosim argintarie pentru hranirea bebelusilor?

Toate produsele din argint pentru bebelusi sunt fara BPA si sunt recomandate chiar si de specialisti. In plus sunt atractive si colorate. In magazinul online KR Baby vei gasi cu siguranta cele mai bune astfel de produse pentru bebelusi. Utilizarea lor nu tine doar de traditii si concepte invechite ci si de o igiena si siguranta.

Beneficiile medicamentoase ale folosirii argintariei pentru bebelusi

Asadar, mai mult decat traditie si semn de bogatie, folosirea ustensilelor de argint pentru bebelusi pentru a ii hrani este sustinuta de anumite motive medicinale si de sanatate, cum ar fi faptul ca nu contin substante toxice si au efecte sterilizante.

Elementele de argint nu contin bacterii: se crede ca argintul este 100% fara bacterii si, prin urmare, parintii si bunicii ne sfatuiesc sa dam mancare si bauturi bebelusilor in obiecte de argint. In plus, din cauza faptului ca nu contine bacterii, aparent nu este nevoie sa sterilizati ustensilele intr-un sterilizator si doar o spalare normala cu apa calda este suficienta pentru ca ustensilele sa fie folosite din nou.

Argintul sporeste imunitatea la bebelusi: se pare ca argintul cu proprietatile sale de combatere a bacteriilor ajuta la stimularea imunitatii la bebelusi si, prin urmare, se recomanda noilor mamici sa hraneasca bebelusii cu o lingura de argint.

Cealalta proprietate a metalului este aceea ca atunci cand servim mancare calda in el, metalul se infuzeaza cu alimente si elibereaza unele dintre proprietatile sale anti-bacteriene in alimente, de aceea este preferat sa fie hraniti copiii mici cu astfel de materiale.

Ustensilele de argint nu sunt toxice. Desi aceasta proprietate a argintului este discutabila, intrucat argintul pur este considerat toxic, in acelasi timp se crede ca arginteria este non-toxica din cauza tratamentului pe care l-a suportat in timpul procedurii de transformare a metalului pur in ustensile. Prin urmare, se crede ca consumul din obiecte de argint este non-toxic si, in schimb, ajuta la imbunatatirea imunitatii copilului

Mancarea tinuta in obiecte de argint ramane mai proaspata: argintul, se crede, pastreaza si restabileste prospetimea lichidelor si alimentelor depozitate in acesta. In vechime, regii si alte persoane importante depozitau apa si chiar vinuri in vase de argint pentru a-si pastra textura. De asemenea, au servit si au mancat mancare din obiecte de argint.

Argintul contribuie la mentinerea temeperaturii constante a corpului. Una dintre proprietatile importante ale argintului este ca ajuta la mentinerea temperaturii corpului constanta. Se pare ca datorita acestei proprietati, accesoriile nou-nascutilor sunt confectionate din argint. Asa este si motivul pentru care purtam bijuterii din argint, pentru ca ne fac sa ne simtim bine.

 

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…