Creaza un decor modern in locuinta ta, cu Special Doors – de unde trebuie sa incepi totul?

0 Shares
0
0
0

Imbratisam noul cu fiecare ocazie atunci cand suntem implicati in mod direct. Insa nu ar trebui sa imbratisam noul si atunci cand vine vorba de propria locuinta? Nou inseamna modern si cu siguranta stii deja acest lucru. Astazi vreau sa vorbim despre modul in care iti poti transforma locuinta din prezent in una moderna din toate punctele de vedere.

Vreau sa iti fac cateva recomandari de articole de care ai neaparata nevoie pentru a contura o locuinta in stil modern. Sa stii ca in tot acest intreg usile joaca un rol extrem de important. Usi moderne gasesti cu zecile pe specialdoors.ro.

Caracteristicile stilului modern

Sa stii ca dupa ce vei intra in contact cu toate caracteristicile stilului modern, toate alegerile trec in sarcina ta. Tu decizi ce tip de pardoseala alegi, ce tip de finisaj, ce piese de mobilier si ce articole de decor si nu numai.

O casa moderna iese in evidenta, in primul rand, prin aspectul peretilor. Definitorii in acest sens sunt caramida si lemnul. De cele mai multe ori, o casa moderna prezinta pereti cu finisaj din lemn sau alte materiale ce imita extrem de bine lemnul. Sa nu mai vorbim ca peretii din caramida, cei in relief, sunt o adevarata incantare vizuala.

Formele interesante, uneori atipice trebuie sa predomine intr-o locuinta moderna. Pana la urma vorbim de modern, deci de un stil continuu in schimbare, asa ca nu iti ramane decat sa te adaptezi. Posterele si stickerele voluminoase fac parte din oferta cu care stilul modern vine la pachet. Insa daca nu esti genul de persoana care sa imbraseze aceste elemente de decor, iti ramane la dispozitie gama de usi pentru interior de la Special Doors.

Alege usile de la Special Doors

In cadrul magazinului online specialdoors.ro regasesti o gama interesanta de usi pentru interior cu sticla printata. Un astfel de model de usa te poate propulsa in orice moment intr-o vacanta binemeritata. Special Doors iti propune modele ideale pentru decorul modern, modele ce pot fi introduse in orice incapere din locuinta.

In plus de asta, sa stii ca modele de la Special Doors poarta semnatura unor producatori de top de pe aceasta piata de profil. Este vorba printre altele de DOORS BULGARIA, Gradde, Rem Ashap si nu numai.

Ia legatura cu cei de la Special Doors prin intermediul site-ului oficial, prin apel telefonic la numarul 0728 476 634 sau prin e-mail comenzi@specialdoors.ro. Schimba decorul din locuinta ta – alege alternativa propusa de Special Doors!

0 Shares
You May Also Like