Creează Site-uri Web Și Crește-ți Veniturile

Creează Site-uri Web Și Crește-ți Veniturile!

0 Shares
0
0
0

În zilele noastre crearea site-urilor web a devenit un job alternativ pentru foarte multe persoane care utilizează platforme asemănătoare cu WebWave website builder deoarece sunt foarte intuitive și nu vei avea cunoștințe de programare pentru a obține rezultatele dorite.

Care este diferența dintre Designul Web și Producția Web?

Aceasta este o întrebare la care ar trebui să te gandesti foarte bine înainte de a începe aventura de crearea site-uri web.

Încearca sa decizi dacă dorești să creezi un pagini web de care oamenii să-și amintească sau pur și simplu dorești sa produci website-urile utilizand mai mai multe scheme, în conformitate cu așteptările clientului?

Producția Site-ului !

Construirea unei pagini web poate implica implementarea anumitor elemente propuse de clienți, cateva din acestea pot fi : umbre, fonturi, imagini, butoane specifice s.a.m.d !

Anumite modificări propuse de clienți nu vor avea întotdeauna relevantă și de multe ori mai mult vor dauna decât îmbunătăți rezultatul final, însă dacă aceștia nu vor înțelege atunci singura opțiune este să le implementezi. Datoria ta este sa ii informezi ca modificările propuse nu sunt benefice și ar fi mai bine sa nu fie implementate. 

Clienții te vor angaja pentru a îndeplini dorințele pe care le au așa ca în final nu are sens sa te implici prea mult si sa incerci sa fii cat mai subiectiv.

Astfel, 90% dintre designerii începători, care nu cred în abilitățile lor și nu au încrederea necesara, devin practic mouse-ul din mâna clienților ceea ce nu este un lucru rău neapărat.  

Concluzia unei astfel de abordari este simpla… ‘’Nu te certa cu clientul !’’

Web Design !

Dacă sa construiesti website-uri bine proiectate ar fi recomandat sa nu te lași influențat de alte pagini web mediocre, încearca sa te inspiri după cele care deja sunt consacrate și au fost create după ultimele trenduri. Înconjoară-te de oameni creativi, deoarece uneori un mic detaliu te poate inspira pentru a crea ceva fantastic.

Încearca sa mentii o relație strânsă cu, clienții pe care-i ai și sa dezbati ideile pe care le ai cu aceștia. Dacă îți vei dezvolta propriul stil, proiectele tale vor fi unice și se vor diferentia de majoritatea care urmăresc standardele de baza. Proiectul va putea fi îmbunătățit în timp iar în același timp îți vei păstra coerența și originalitatea.

După o anumită perioada vei începe să cauți soluții mai interesante și noi provocări, care-ti va face stilul să fie recunoscut. Acest lucru te va ajuta sa inspiri clienții care caută altceva decât clișee.

Unul dintre cele mai importante beneficii va fi construirea cu plăcere a site-urilor, deoarece la sfârșit vei putea analiza rezultatul final și vei fi mandru de acesta.

De ce anumiți clienți renunța la proiectul început ?  

Cel mai simplu răspuns la aceasta intrebare este ‘’Frica‘’ ! 

Majoritatea clienților se tem că website-ul pe care îl vei creea nu se va ridica la nivelul concurentilor ceea ce automat insamna ca nu vor avea succes.

În general oamenii doresc să se simtă „în siguranță” și să practice „standarde general acceptate”, astfel încât un vizitatorii care accesează site-ul sa nu se simtă pierduți. Acest lucru se datorează faptului că în momentul în care este vorba de crearea primului site web pentru compania nou înființată, de obicei, proprietarii doresc sa multumeasca  pe toata lumea și are o conștientizare scăzută asupra propriei identități ca și marcă.

În general ar fi bine sa intelegi o astfel de abordare deoarece aceștia investesc sume destul de mari iar din aceasta cauza apare o presiune financiara dar si mentala. Avand in vedere acest lucru ar fi bine să minimizați riscurile în fiecare etapă posibilă.

Încearca sa constientizezi acești factori și sa nu te lași influențat deoarece vei ajunge sa creezi website-uri schematice și nu te vei diferenția de concurență. 

Propriul Stil !

Nu uita ca, dacă vei reuși sa iti creezi un stil caracteristic vei avea oportunitatea sa te consacrezi iar clienții vor dori sa te angajeze, deoarece în zilele noastre persoanele cu adevărat talentate sunt cele mai căutate. Datorită acestui fapt, clienții vor avea încredere în designul tău și vor putea plăti mai mult pentru unicitatea ta.

Nu mai aștepta si începe crearea site-urilor web utilizand platforma WebWave !

0 Shares
You May Also Like