Criterii tehnice ale incalzirii in pardoseala – recomandari Bricolaj Market

0 Shares
0
0
0

Sistemele de incalzire sunt variate si reprezinta un punct principal pentru asigurarea confortului termic.

Este esential de mentionat ca se mizeaza in prezent pe eficienta si optimizare a spatiului. Incalzirea in pardoseala nu este o alternativa de actualitate pe piata, dar multe pareri sunt impartite cand vine vorba despre avantaje.

O informatie vehiculata frecvent consta in dificultatea pe care o presupune montajul. Este adevarat ca necesita o echipa specializata in domeniul instalatiilor termice, dar pe termen lung, acest sistem de incalzire isi dovedeste avantajele pe toate planurile. Magazinul Bricolaj Market ofera o gama variata de solutii pentru casa, printre care si o serie de metode de incalzire a locuintei.

De la casa la acasa exista diferente in ceea ce defineste sistemul care poate oferi confortul termic. Temperatura ambientala este aceea care te indeamna sa te grabesti spre casa mai ales in zilele friguroase. Revenind la incalzirea in pardoseala, aceasta este o alternativa eficienta si care economiseste o buna parte din spatiul camerei.

Bineinteles este vorba si despre atentia acordata specificatiilor tehnice si a materialelor utilizate. In ceea ce urmeaza vor fi prezentate cateva criterii ce trebuie urmarite la un asemenea sistem, dar si un model de teava revolutionar pe care il regasesti in catalogul Bricolaj Market.

Avantajele incalzirii in pardoseala

In mod evident, un sistem de incalzire in pardoseala distribuie caldura uniform, ceea ce determina o eficienta sporita in privinta consumului.

In prezent exista pe piata doua modalitati de a obtine caldura prin pardoseala. Unul dintre sisteme functioneaza prin intermediul agentului termic, in timp ce al doilea este prevazut cu un covor electric ce se monteaza sub pardoseala.

Sistemele de incalzire prin pardoseala cu agent termic sunt rezistente in timp, iar apa ce trebuie incalzita nu trebuie sa ajunga la o temperatura foarte mare pentru a asigura confortul termic. In ceea ce priveste criteriile tehnice, pardoseala este cea la care trebuie sa te raportezi cand alegi un astfel de sistem de incalzire.

Un parchet prea gros poate diminua disiparea caldurii in mod optim. Un alt aspect pe care trebuie sa il ai in vedere este inaltarea podelei. Tine cont ca un sistem in pardoseala are nevoie de o sapa autonivelanta si in principiu de un ansamblu de tevi care sa fie conectate pe toata suprafata podelei.

Atat parchetul, cat si sistemul de tevi din cazul sistemului de incalzire prin pardoseala cu agent termic sunt importante. Astfel, la Bricolaj Market gasesti tevi cu bariera de oxigen din gama Purmo Pex PENTA.

Ce presupune teava cu pariera de oxigen Purmo?

Acest model se identifica printr-o calitate inalta in materie de sisteme de incalzire prin pardoseala. Pex PENTA este o conducta ce este supusa unor teste speciale de permeabilitate prin tehnologia laser, fiind in acelasi timp fiabile.

Pex PENTA este o denumire atribuita celor cinci straturi ale conductei care sunt extrudate simultan. Pentru acest produs, cei de la Bricolaj Market ofera o garantie de 30 de ani. Gaseti acest produs pe bricolajmarket.ro impreuna cu detalii tehnice amanuntite.

Incalzirea prin pardoseala cu agent termic este o solutie eficienta de incalzire a locuintei dat fiind faptul ca temperatura este distribuita uniform intr-un timp scurt. Informatii detaliate despre acest sistem alternativ de incalzire prin pardoseala si nu numai le gasesti pe pagina principala a magazinului Bricolaj Market, in categoria incalzire.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…