Cu ce accesorii vine un smartphone la pachet?

0 Shares
0
0
0

Smartphone-urile reprezinta o necesitate, asa ca fiecare dintre noi ne vom indrepta de fiecare data atentia spre cele mai noi si spre cele mai performante telefoane mobile de pe piata.

Ei bine, acestea vin la pachet cu diferite accesorii telefoane, precum incarcatorul original al dispozitivului si o pereche de casti smartphone. Pe langa aceste accesorii insa, utilizatorii mai trebuie sa isi indrepte atentia spre cel putin doua accesorii smartphone.

Discutam aici fireste, despre accesoriile de protectie pentru smartphone, pentru ca acestea au rolul de a proteja dispozitivul si de a-l ajuta sa aiba o viata indelungata.

Geamul de protectie pentru ecran

Acesta este probabil cel mai important accesoriu de protectie al unui smartphone dat fiind faptul ca ii ofera protectie displayului, care este cea mai sensibila componenta a telefonului.

Un smartphone protejat de catre un astfel de accesoriu are sanse foarte mici de a ajunge intr-un service gsm pentru a-i fi inlocuit display-ul in urma unei cazaturi sau a unui orice alt tip de impact.

Un geam de protectie pentru ecran protejeaza display-ul si touchscreenul si impotriva zgarieturilor, impotriva prafului sau impotriva murdaririi, asa ca este firesc ca toti utilizatorii sa isi indrepte atentia spre un astfel de accesoriu.

Husa smartphone

Acesta este al doilea accesoriu care nu vine la pachet cu telefonul si pe care utilizatorii ar trebui sa il cumpere in momentul in care isi aleg smartphone-ul.

In primul rand trebuie facuta precizarea ca husa, in functie de modelul ales poate sa protejeze telefonul in totalitate (Flip Cover, saculet), sau partial (carcasa smartphone), asa ca fiecare isi poate alege accesoriul in functie de preferinte. Daca insa pe display nu exista o folie de protectie din sticla, nu este indicat ca telefonul sa fie tinut intr-o carcasa smartphone.

Aceste accesorii pot fi realizate din diferite materiale precum piele, silicon, cauciuc, materiale plastice, etc. Mai trebuie sa precizam si faptul ca o husa smartphone este un accesoriu care scoate telefonul in evidenta si ii poate oferi acestuia o eleganta aparte.

Casca Bluetooth

Casca Bluetooth este fara doar si poate cel mai important accesoriu smartphone pe care il poate utiliza un sofer. De ce? Pentru ca folosind casca Bluetooth, acesta nu va incalca legea in timp ce va conduce.

Acest accesoriu poate fi util si pentru cei care lucreaza la birou sau pentru cei care au mainile ocupate in timp ce lucreaza, indiferent de domeniul de activitate.

Incarcatoarele smartphone

Incarcatoarele smartphone sunt extrem de importante pentru orice telefon mobil. Se stie faptul ca telefoanele mobile vin la pachet cu incarcatoarele originale, insa utilizatorii isi pot indrepta atentia si spre alte accesorii de acest gen precum incarcatoarele auto, incarcatoarele solare, incarcatoarele wireless sau chiar spre incarcatoare cu fir.

Casti wireless

Acestea sunt alte accesorii spre care isi pot indrepta atentia utilizatorii. Inca, telefoanele mobile vin la pachet cu vechile casti cu fir, asa ca utilizatorii deranjati de cablul acestora isi pot indrepta atentia spre casti wireless fara fir, compatibile cu dispozitivele pe care le detin.

Asadar, in afara de accesoriile cu care vin la pachet telefoanele mobile, spre aceste accesorii ar putea sa isi indrepte atentia utilizatorii.

0 Shares
You May Also Like