Cum alegem locatia pentru petrecerea unui copil de trei ani?

Cum alegem locatia pentru petrecerea unui copil de trei ani?

1 Shares
0
0
1

Copiii mici se simt cel mai bine pe gazonul de acasa. Daca va simtiti cel mai confortabil la domiciliu, este perfect logic sa va tineti petrecerea acolo. Puteti angaja animatori pe care sa ii aduceti acasa si petrecerea va fi un succes total si pentru asta va recomandam www.Ursulla.ro.

Exista nenumarate locuri unde puteti tine o petrecere insa este recomandat sa dati petrecerea acolo unde copilul se simte cel mai bune.

Ar fi mai bine sa facem acasa petrecerea unui copilas de trei ani?

Cu copiii mici, exista multe avantaje pentru a avea o petrecere la domiciliu.

Daca copilul se supara usor, poate fi linistit, mai ales atunci cand reuseste sa se retraga in dormitorul sau.

Nu este nevoie de prea mult pentru a multumi un copil in varsta de trei ani. Este mult mai usor sa faci fata crizelor cand ai acces la carti, ecrane si jucarii moi perfecte.

S-ar putea sa simtiti ca este mai usor sa pastrati atentia asupra copiilor daca sunt intr-una sau doua camere.

Sau, daca ziua de nastere a copilului se incadreaza in lunile de vara si aveti o gradina, micutii se pot bucura de petrecere si pot arde energie afara.

In afara de alimente si bauturi, nu veti suporta alte costuri. Desigur aici putem adauga si costurile pentru animatori si pentru accesorii. Parintii pot ramane pe durata intregii petreceri.

Care sunt dezavantajele organizarii unei petreceri pentru a celebra o zi de nastere la domiciliu?

Principalul dezavantaj este ca grupurile de copii din aceasta varsta pot fi galagioase. Le place sa se miste foarte mult si pot deveni agitati daca se afla intr-un spatiu mic.

Ei pot fi, de asemenea, dezordonati. Probabil ca veti sterge amprentele lipicioase de pe peretii multe saptamani dupa aceea!

In plus, copilul ar putea deveni teritorial fata de alti copii care se joaca cu jucariile sale sau ii “invadeaza” dormitorul.

Daca credeti ca este posibil, luati in considerare inlaturarea posesiunilor indragite, astfel incat niciunul din micii invitati nu va putea ajunge la ele.

Daca copilul are o zi de nastere in timpul verii, un picnic in parc poate fi ideea perfecta. Invitati toti parintii si jucati jocuri distractive.

Daca va aflati oriunde in apropierea marii, organizati o petrecere pe plaja. Daca va aflati intr-o statiune de pe litoral, puteti servi inghetata si gustari usoare. De asemenea va puteti distra aruncand firimituri pescarusilor, puteti face castele de nisip si puteti chiar sa inotati.

In spatiile de joc speciale se ofera, de obicei, pachete complete de petreceri, cu mancare si chiar si accesorii de petrecere incluse in pret. De obicei, acestea necesita un numar minim de copii – 10 fiind in general numarul minim.

Aceasta optiune poate functiona bine daca ii invitati pe fratii mai in mari sau pe veri care va pot ajuta sa supravegheati copiii pe echipamentul de joc.

Inainte de a rezerva un spatiu soft-play, aflati daca doriti sa impartiti locului cu publicul sau daca veti obtine o zona proprie. In orice caz, poate fi imposibil sa urmariti toti copiii dintr-o data, deci fiti pregatiti sa va lasati pantofii si sa va alaturati jocului!

 

1 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…