Cum alegeti mobilierul pentru zona de dining?

Cum alegeti mobilierul pentru zona de dining?

0 Shares
0
0
0

Cum alegeti mobilierul pentru zona de dining?Atunci cand intentionati sa va amenajati locuinta, cu siguranta in cazul in care sufrageria este una spatioasa, este indicat sa amenajati o zona de dining, sau o zona de luat masa, mai pe intelesul tuturor.

In functie de gusturile personale si de posibilitatile financiare, puteti opta pentru mobila de lux pentru dining, care de obicei se gaseste in seturi.

In cazul in care alegeti sa cumparati individual obiectele de mobilier pentru zona de dining, indiferent de faptul ca sunt realizate din acelasi lemn, si chiar daca au aceleasi finisaje, sansele de a exista mici diferente sunt foarte mari.

Aceste mici diferente insa, inseamna atat de mult, pentru ca vor crea un aspect inestetic. Din acest motiv este indicat ca atunci cand doriti sa amenajati zona pentru dining in locuinta dvs., sa va indreptati atentia spre un set de obiecte de mobilier de lux de la Divani e Sofa, daca aveti aceasta posibilitate.

In randurile care urmeaza, veti putea descoperi cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le luati in considerare in momentul in care doriti sa faceti cumparaturi pentru mobila din zona de dining.

  1. Tineti cont de spatiul disponibil atunci cand alegeti obiectele de mobilier

Fara doar si poate, cel mai important factor de luat in considerare in momentul in care alegeti obiectele de mobilier pentru zona de dining a casei dvs., este reprezentat de spatiul pe care il aveti la dispozitie.

In cazul in care aveti o camera de doar 4 m lungime, cu siguranta nu are rost sa va indreptati atentia spre o masa de 12 persoane sau chiar mai mare. Trebuie sa stiti ca este nevoie ca intre perete si masa aveti nevoie de minim 30 de cm de spatiu, astfel incat sa poata fi asezat un scaun.

Cu siguranta nu este indicat sa cumparati masa inainte de masura spatiul, pentru ca acasa s-ar putea sa constatati ca ati facut o alegere gresita. Faceti masuratori si calcule inainte de toate, pentru a lege masa potrivita.

  1. Cate persoane doriti sa incapa la masa?

In ceea ce priveste mobilierul pentru dining, acesta de obicei este prevazut cu 4 sau 6 scaune pentru masa, insa exista posibilitatea adaugarii unor scaune suplimentare daca este cazul. De cele mai multe ori, se adauga scaune suplimentare atunci cand masa este extensibila.

In cazul in care intentionati sa achizitionati o asemenea masa, este foarte important sa va asigurati de faptul ca spatiul va permite sa extindeti masa complet.

  1. Alte obiecte de mobilier necesare in sala de dining

Fara doar si poate, o camera in care exista doar un set alcatuit dintr-o masa si scaune este una care pare pustie. In aceasta incapere veti mai putea adauga de exemplu o canapea, fotolii sau chiar si un coltar.

Puteti alege tot pentru sala de dining si un dulap sau un bufet, ori o comoda, pe care sa asezati televizorul.

Acestea sunt asadar cateva lucruri foarte importante la care trebuie sa va ganditi inainte de a alege mobilierul pentru zona de dining.

0 Shares
You May Also Like
Tipuri de bumbac

Tipuri de bumbac

Doamnele si domnisoarele care se afla in cautarea unei lenjerii de pat confectionate din diverse tipuri de bumbac,…
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…