Cum ar trebui sa porti mocasinii?

Cum ar trebui sa porti mocasinii?

0 Shares
0
0
0

In ciuda faptului ca initial au fost creati pentru a fi purtati de catre barbati, mocasinii au inceput sa fie extrem de iubiti si de catre femei, motiv pentru care pe piata au inceput sa apara o multime de perechi de mocasini dama.

Sunt o multime de femei care considera faptul ca mocasinii reprezinta alternativa cea mai potrivita pentru balerinii clasici, datorita faptului ca sunt cel putin la fel de comozi, si sunt si foarte usor de asortat.

Este adevarat si faptul ca mocasinii nu au un aer atat de feminin precum balerinii, insa ei sunt ideali pentru a crea un contrast intre feminitate si masculinitate in cadrul oricarei tinute.

Despre mocasini ar mai fi iarasi foarte important de mentionat faptul ca sunt foarte versatili si ca se pot potrivi de minune oricarui tip de outfit, motiv pentru care in continuarea acestui articol vom discuta putin despre cateva situatii in care mocasinii pot sa fie ideali pentru o femeie.

In primul rand, putem preciza faptul ca mocasinii de dama pot sa fie purtati fara probleme atunci cand femeile care ii poarta, aleg sa se imbrace in culori neutre. Datorita faptului ca acestea aleg sa poarte culori neutre, pot sa isi creeze un look nou fara nici o problema.

Mocasinii pot sa reprezinte deasemenea alegerea ideala si pentru femeile care merg dimineata la servici, si care isi doresc sa poarte o tinuta mai speciala. Se stie faptul ca la birou tinuta trebuie sa fie una office, iar multe femei aleg sa poarte tocuri, insa atunci cand jobul este unul solicitant, chiar si la birou, ideal ar fi sa se opteze pentru mocasini de dama.

Mocasinii pot sa fie ideali pentru femei, chiar si in conditiile in care acestea au de gand sa opteze pentru o tinuta casual, in care sa poarte blugi skinny, iar in acest caz, in mod evident nu doar blugii vor iesi in evidenta ci si mocasinii.

Chiar si femeile care sunt pasionate de imprimeuri pot alege sa poarte mocasini, care pot sa completeze fara probleme un asemenea tip de tinuta. Se pot gasi diferite modele de mocasini, care sa fie in diferite culori, astfel incat acestia sa se asorteze perfect cu imprimeurile purtate de catre doamne sau domnisoare.

Exista femei care atunci cand isi aleg tinuta, isi doresc sa opteze pentru un stil feminin, insa isi doresc ca acesta sa beneficieze si de cateva influente masculine, asa ca mocasinii pot sa reprezinte influenta masculina a acestei tinute.

In cazul acesta, doamnele sau domnisoarele pot alege sa poarte o rochita sau o fustita medie, maxi sau scurta, sau pot purta chiar si o pereche de pantaloni, iar mocasinii vor putea sa le aduca un aer nou si proaspat pentru a le completa tinuta.

Mocasinii mai pot sa fie purtati cu succes si in cazul in care se doreste o tinuta retro, dar si atunci cand se doreste alegerea unui alt stil vestimentar, asa ca nu mai trebuie sa ne mire faptul ca acest tip de incaltaminte este foarte indragit de catre femei.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…