Cum poate hidroterapia să ne îmbunătăţească starea generală

0 Shares
0
0
0

Scufundarea în apă caldă plasează corpul într-un mediu în care gravitația este practic inexistentă. Când adăugați o acțiune ţintită de masaj, cercetările arată că puteți elibera tensiunile în diferite zone ale corpului și în scopuri specifice.

Mulți cred că este necesar să stea în cada cu hidromasaj ore întregi pentru a obține beneficiile de wellness pe care le oferă aceasta. În realitate, 30 de minute pe zi sunt tot ce aveţi nevoie pentru a profita la maximum de beneficiile masajului cu apă caldă.

Rutina de dimineață pentru wellness cu hidroterapie

Acordați-vă puțin timp dimineața pentru a vă începe ziua în cel mai plăcut mod. Respiraţi adânc. Luați o cană de apă. Petreceți câteva momente în meditație tăcută sau reflecție. Folosiți acest timp pentru a identifica orice zone dureroase din corp; acest lucru este important pentru pasul următor.

Petreceți 15 minute în cada cu hidromasaj. Utilizați jeturile și setările adecvate pentru a masa orice zone critice de durere sau tensiune.

După 15 minute de stat în apă, este timpul să faceţi duș. Faceţi-vă timp să vă pregătiţi pentru ziua respectivă. Dacă doriți să vă completaţi rutina de wellness, faceți şi un duș rece imediat după cel cald. Dușurile reci au multe beneficii pentru sănătate.

Rutina de seară pentru wellness cu hidroterapie

După o zi lungă, este esențial să vă faceți puţin timp pentru a vă relaxa. Deși nu toate zilele sunt pline de satisfacţie şi realizări, acordați-vă câteva minute pentru a vă gândi la toate lucrurile pozitive din ziua aceea. Respirați adânc și luațiv-ă câteva momente pentru voi.

Intraţi în cada cu hidromasaj pentru încă 15 minute. Dacă de dimineaţă v-aţi concentrat pe partea inferioară a corpului, aţi putea petrece puţin timp masând o altă zonă.

Faceţi un duș. Spălați toate grijile rămase de peste zi. Apa rece nu este necesară, de data aceasta!

Lăsaţi-vă telefonul și tableta în afara dormitorului. Creați un mediu întunecat, fără distrageri, și cuibăriţi-vă în aşternut. Mâine este o altă zi cu posibilități nesfârșite!

Cum să creaţi o rutină personalizată de hidromasaj

Zonele cu jeturi din fiecare cadă cu hidromasaj au fost proiectate pentru a oferi un masaj echilibrat și liniștitor şi pentru a viza durerile de picioare, durerile de spate, durerile de cap, insomnia, stresul și multe altele. Cu toate acestea, dacă suferiți de tulburări severe și recurente, vă recomandăm insistent să discutați cu medicul dumneavoastră. Acesta ar putea chiar să vă recomande tipuri specifice de masaj pentru afecţiunea dumneavoastră.

Revenind, puteți utiliza zonele cu jeturi pentru a aborda o durere specifică sau puteți utiliza toate zonele cu jet în combinație, pentru a îmbunătăți sănătatea generală și starea de bine.

Zona 1: Zona de bază – Activează mușchii paravertebrali din jurul coloanei vertebrale

Zona 2: Zona inferioară a corpului – Activează mușchii picioarelor și lombarii din spate

Zona 3: Zona superioară a corpului – Elimină tensiunea din partea superioară a umerilor (mușchii trapezoizi) și a gâtului

Zona 4: Zona de reflexologie – Oferă masaj profund pentru mușchii picioarelor

Brasov Sweet Retreat este alegerea perfectă pentru un weekend sau un sejur de relaxare, în care să profitaţi la maxim de beneficiile hidromasajului şi hidroterapiei, cu cada de hidromasaj privată, în aer liber, cu vedere la muntele Tâmpa.

0 Shares
You May Also Like
De ce apare infertilitatea?

De ce apare infertilitatea?

Infertilitatea este o problemă medicală care afectează un număr semnificativ de cupluri și persoane din întreaga lume, împiedicându-le…