Cum poti speria pasarile cu usurinta

0 Shares
0
0
0

Populatia de pasari din Romania s-a inmultit in mod ingrijorator in ultimii ani. Iar asta putem observa cu usurinta pe pietonale si dar si in pietele publice, acolo unde sunt tot mai multi porumbei de la un an la altul. De asemenea, peisajul din aceste locuri nu este deloc incantator.

Desi copiii se arata foarte bucurosi de porumbeii care le mananca din palma, acestia lasa in urma lor si foarte multa mizerie.

Pietonalele sunt mereu murdare de excrementele pasarilor, iar lucratorii primariilor nu reusesc sa mentina curatenia in ciuda tuturor eforturilor depuse. Iar imaginea de ansamblu este una foarte respingatoare.

O parte din vina apartine si cetatenilor care influenteaza in mod direct cresterea populatiei de porumbei. Practic, oferindu-le mancare in mod frecvent, acestia se bucura de toate conditiile necesare pentru a se putea inmulti fara probleme.

Acesta este si motivul pentru care autoritatile au decis sa ia masuri impotriva porumbeilor. Mai exact, autoritatile locale din mai multe judete au decis sa amendeze cetatenii care ofera mancare porumbeilor.

Cu toate acestea, masura nu s-a dovedit a fi suficient de eficienta, mai ales ca au fost foarte putine sanctiuni aplicate de la introducerea acestei interdictii.

Prin urmare, utilizarea unei sperietoare pasari cu ultrasunete se dovedeste a fi in continuare cel mai bun mod de a tine pasarile la distanta de proprietatile care se doresc a fi protejate.

Alege sa folosesti o sperietoare de pasari cu ultrasunete pentru a le tine departe de locuinta ta!

Piata de solutii impotriva daunatorilor este foarte ofertanta. Exista magazine online specializate in comercializarea de aparate anti pasari, iar un bun exemplu in acest sens este Fara-Daunatori.ro.

In oferta acestui magazin online vei gasi o multime de capcane anti pasari, insa dintre toate, aparatul cu ultrasunete este metoda pe care ti-o recomandam.

Inainte de toate, este cea mai confortabila metoda pe care o poti folosi pentru a scapa de pasari. Practic, nu necesita intretinere si nici interventie personala pentru a alunga pasarile.

Necesita doar o sursa de energie si punerea in functiune, iar mai apoi va incepe emiterea de ultrasunete cu ajutorul carora pasarile pot fi tinute la distanta cu usurinta.

Randamentul este de 100%. Practic, este cea mai sigura metoda anti pasari disponibila pe piata la ora actuala. De aceea o si recomandam.

Fiindca actioneaza direct la sistemul nervos al pasarilor, acestea vor gasi ultrasunetele ca fiind foarte suparatoare. Iar astfel vor cauta un alt mediu mai prietenos.

De precizat este si faptul ca ultrasunetele anti pasari reprezinta o metoda 100% ecologica. Nu sunt folosite substante chimice, periculoase, si nici nu ranesc daunatorii, singurul efect fiind acela de alungare si de prevenire a prezentei daunatorilor.

Iar acest lucru este un avantaj deoarece exista si specii de pasari protejate de lege, iar astfel sunt evitate posibilele sanctiuni care ar putea fi date de autoritati.

Daca si tu iti propui sa scapi de pasari intr-un mod 100% legal, simplu si curat, atunci iti recomandam sa alegi sa folosesti un aparat cu ultrasunete. Il poti gasi la un pret foarte accesibil pe fara-daunatori.ro.

0 Shares
You May Also Like