Cum procedam daca telefonul Samsung Galaxy S10e nu se incarca?

0 Shares
0
0
0

Cum procedam daca telefonul Samsung Galaxy S10e nu se incarca?Problemele de incarcare se numara printre problemele cele mai frecvente legate de putere pe care le poate intampina orice proprietar de smartphone. Deci, daca noul tau Samsung Galaxy S10e nu se va incarca, ar putea fi din cauza unei probleme minore, sau ar putea avea nevoie de o mufa incarcare Samsung, noua.

Inainte de toate insa, puteti incerca personal sa remediati problema. Iata cum:

Galaxy S10e care nu se incarca si are ecranul negru si care nu raspunde

Cea mai frecventa aparitie a acestei probleme este adesea insotita de un ecran negru, in care telefonul nu va raspunde indiferent de cate ori sau de mult apasati si tineti apasata tasta de pornire. Deseori ne referim la aceasta problema sub numele de “Ecranul Negru al Decesului”, deoarece telefonul nu va raspunde chiar daca este conectat la incarcator.

De cele mai multe ori este privita ca o problema hardware serioasa cand, de fapt, este doar o problema destul de mica a firmware-ului. Iata cum se remediaza:

  • Apasati si tineti apasata tasta de reducere a volumului si de pornire simultan timp de 10 secunde sau mai mult.

De obicei, telefonul ar porni atunci cand aceasta procedura se face corect, astfel incat, daca dispozitivul inca nu va raspunde dupa prima incercare, faceti aceeasi procedura de cateva ori de mai multe ori pentru a va asigura ca o faceti corect. Sau mai bine, incercati acesti pasi:

  • Apasati si tineti apasat mai intai butonul de reducere a volumului si nu lasati.
  • Apoi, apasati si tineti apasata tasta de pornire in timp ce tineti apasat butonul de volum.
  • Tineti ambele taste apasate timp de 10 secunde sau mai mult.

Galaxy S10e care nu se incarca cu incarcatorul cu fir, dar este inca pornit

Daca telefonul dvs. are descarcata bateria si cand il conectati la incarcatorul cu fir, acesta nu se mai incarca, problema ar putea fi in incarcator sau in cablu. Este posibil ca ceva sa blocheze conectorii, astfel incat va trebui sa verificati fizic ambele pentru a va asigura ca curentul poate curge liber de la adaptorul de alimentare prin cablu si in telefon.

Pentru incarcator, trebuie doar sa va uitati in port, care este suficient de mare pentru a putea vedea in mod clar daca exista resturi, scame sau orice materiale straine in el. Daca vedeti ceva care nu este mai jos, eliminati-l imediat si incercati sa incarcati telefonul.

In ceea ce priveste cablul, verificati ambele capete pentru aceleasi lucruri. De asemenea, trebuie sa va asigurati ca cablul este uscat si nu are umiditate la ambele capete. Rulati degetul de la un capat la altul, pentru a va simti neregulile, deoarece este intotdeauna posibil ca cablul sa aiba o pauza undeva.

In cele din urma, dupa ce ati verificat atat adaptorul de alimentare, cat si cablul, verificati portul de incarcare al telefonului si vedeti daca exista obstacole in calea conectorilor. Din nou, puteti oricand elimina orice scame sau resturi daca vedeti vreunul.

Dupa ce va asigurati ca incarcatorul, cablul si portul de incarcare din telefonul dvs. sunt curate, incercati sa incarcati telefonul din nou si sa vedeti daca acesta este incarcat de data aceasta.

Daca inca nu, incercati sa il conectati la un computer sau laptop doar pentru a vedea daca raspunde la acesta sau daca computerul il poate detecta. Daca inca nu se incarca sau nu se detecteaza de catre computer, ar trebui sa incercati sa utilizati un cablu diferit, deoarece aceasta ar putea fi problema.

Daca aveti un incarcator fara fir, incarcati mai bine telefonul cu ajutorul acestuia pentru a umple bateria. Cu toate acestea, daca nu aveti unul si telefonul dvs. inca nu se incarca chiar si dupa ce ati folosit un cablu diferit, atunci este timpul sa il aduceti inapoi la magazin, astfel incat un tehnician sa va poata verifica dispozitivul, pentru ca simptomele nu sunt deloc bune.

0 Shares
You May Also Like