Gazduire WordPress: avantaje si de ce contează echipa?

Cum sa alegem gazduirea pentru un site pe WordPress?

0 Shares
0
0
0

Foarte multi sunt cei care ofera gazduire WordPress, mai putin cei care ofera prestatii de cea mai buna calitate, dar sunt si mai putini care inteleg cu adevarat de ce ai nevoie la un site pe platforma WordPress, vezi mai mult aici.

Daca aveti un website simplu este extrem de probabil ca acesta sa fie programat avand la baza platforma de WordPress. Aceasta este cea mai folosita platforma de tip CMS din lume pe care se pot realiza site-uri, bloguri, magazine omline, absolut orice tip de site web pe care il poti imagina. Un alt aspect este este gazduirea.

Mai precis serviciul de gazduire WordPress este destinat strict unor site-uri care sunt create pe platforma WordPress. Probabil ca sunteti multumit de cum se comporta site-ul dumneavoastra. Nu se intrerupe, nu va deranjeaza si bineinteles credeti ca merge mult mai repede. Se poate chiar si mai bine! De exemplu, o solutie de gazduire WordPress poate sa ofere site-ului dumneavoastra cateva avantaje extrem de importante.

In primul rand, poate aduce viteza de incarcare superioara. Puteti obtine o crestere a vanzarilor datorita experientei placute pe care o are vizitatorul. O pozitie mult mai buna in Google este de preferat. Stim foarte bine faptul ca site-urile care se incarca cu viteza mare sunt clasate mai bine in motorul de cautare.

In al doilea rand, avem posibilitati ieftine de securizare a siteului impotriva atacurilor cibernetice, din ce in ce mai  dese. Site-ul va fi mai putin vulnerabil. Practic este vorba de protejarea investitiei in site si asigurarea unei aparitii online de cea mai buna calitate.

Un alt avantaj consta in suportul tehnic pe care il puteti obtine usor. Experienta de lucru cu siteurile construite pe WordPress poate fi un criteriu de selectie cand cautati servicii de gazduire de tip WordPress pe care le ofera firmele din domeniu.

Un singur furnizor, solutii complete. Cine nu isi doreste sa lucreze doar cu o singura echipa pentru tot ceea ce inseamna site-ul?  Daca site-ul dumneavoastra este construit pe platforma WordPress este important ca acesta sa fie gazduit pe un sistem optimizat si special configurat pentru aceasta platforma. La fel de important este sa aveti alaturi de dumneavoastra o echipa serioasa si specializata in WordPress. Este un aspect esential pentru business-ul dumneavoastra.

Este foarte clar pentru oricine ca asistenta tehnica pentru serviciul de gazduire WordPress oferita de un specislist WordPress este net superioara si automat mult mai rapida. Practic asta ne dorim cu totii: sa avem raspunsuri extrem de rapide si totodata rezolvari la fel de rapide la problemele noastre, deci se recomanda sa  pentru cateva variante de abonamente pentru gazduirea WordPress: WordPress start, WordPress basic, WordPress Deluxe, WordPress Ultimate.

Primul dintre acestea pachetul start, ofera 20 GB SSD, IP dedicat si certificate SSl. Pachetul basic ofera 40 GB SSD, IP dedicat certificate SSL. Cel de-al treilea pachet ofera 60 GB SSD, IP dedicat certificate SSL. Cel mai mare pachet este cel ultimate acesta avand 120 GB SSD, IP dedicat si certificate SSL.

Avand aceste oferte dumnevoastra va puteti hotari ce sa alegeti in functie de necesitatile pe care le aveti. Trebuie sa tineti cont si de sfatul specialistilor in gazduire web care va pot lamuri asupra numeroaselor probleme care pot aparea pe parcurs.

 

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…