Cum sa protejezi cotetul pasarilor de dihori

0 Shares
0
0
0

Atacul dihorilor poate produce o multime de pagube in rândul populatiilor de pasari pe care le cresti, iar momentul in care descoperi ca ai ramas fara o multime de pasari este fara dar sau poate tragic. De aceea, atunci când cresti pasari la curte trebuie sa iei o serie de masuri pentru a te asigura ca dihorii nu le vor ataca.

Un prim pas pe care il poti face in acest sens este construirea unui cotet cât mai rezistent. Mai exact, fundatia ar trebui sa fie din beton, iar peretii ar trebui la rândul lor sa fie cât mai solizi.

Geamurile ar trebui acoperite cu plasa de sârma cu ochiuri cât mai mici, pentru ca daunatorii sa nu poata patrunde, iar astfel sansele ca pasarile tale sa reprezinte tinta unui atac al daunatorilor scad considerabil.

Apoi ar mai trebui sa ai in vedere si folosirea numeroaselor metode de combatere a dihorilor disponibile pe internet. Totusi, trebuie sa subliniem inca de la bun inceput faptul ca nu toate metodele de combatere a dihorilor functioneaza cu adevarat. Iar asta deoarece dihorii reprezinta o categorie de daunatori foarte speciala, asa ca nu reusesc a fi capturati sau indepartati prea usor.

Totusi, asta nu inseamna ca nu exista metode care sa ofere rezultate eficiente impotriva rezultatelor. Pe fara-daunatori.ro poti gasi astfel de solutii care sigur iti vor oferi rezultatele dorite. Iata care este insa metoda pe care ti-o recomandam noi:

Foloseste aparate cu ultrasunete anti dihori

Stii care este cea mai buna metoda de a tine dihorii departe? Ultrasunetele! Iar daca te intrebi cum le poti folosi pentru a scapa de dihori, atunci ar trebui sa vezi oferta de aparate anti dihori de pe fara-daunatori.ro si cu siguranta vei gasi un dispozitiv care te poate ajuta sa tii dihorii departe de pasarile tale.

Ce trebuie sa faci pentru a tine dihorii departe de cotetul pasarilor cu ajutorul unui aparat anti dihori? Ei bine, inainte de toate ar trebui sa cumperi un astfel de dispozitiv. Iar dupa ce coletul ajunge la tine, trebuie sa il conectezi la o sursa de energie.

Exista aparate care functioneaza cu baterii, unele direct la priza dar sunt si modele care sunt alimentate cu ajutorul unui mic panou solar. Indiferent de modul de alimentare al aparatului ales de tine, ar trebui sa te asiguri ca are energie pentru a putea functiona.

Apoi, aparatul isi va face treaba singur si fara probleme. Trebuie doar sa il lasi sa functioneze in regim normal, iar astfel dihorii vor fi tinuti la distanta fara probleme.

Investitia nu este deloc costisitoare insa numarul mare de beneficii de care te vei bucura apoi te va convinge ca ai facut o alegere inspirata. Practic, nu vei mai suferi niciodata pierderi in urma atacurilor dihorilor, ceea ce reprezinta un motiv foarte bun  pentru a investi si tu in achizitia unui aparat cu ultrasunete anti dihori.

Vezi si tu oferta de aparate cu ultrasunete anti dihori de pe fara-daunatori.ro si sigur vei gasi un model care sa corespunda necesitatilor tale.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…