Cum sa remediati problemele de viata a bateriei iPhone XS?

Cum sa remediati problemele de viata a bateriei iPhone XS?

0 Shares
0
0
0

Cu o utilizare obisnuita a bateriei de aproximativ 10-12 ore, va puteti astepta la maxim de la noul dvs. iPhone XS. Cu toate acestea, in curand puteti experimenta o scurgere rapida a bateriei in loc sa va bucurati de o viata exceptionala a bateriei.

Daca sunteti un mandru proprietar al acestui dispozitiv, dar intampinati probleme ciudate cu bateria in timpul utilizarii dispozitivului sau cand este in pozitia de asteptare, veti avea cateva modalitati de a scapa de problema, inainte de a opta pentru o inlocuire baterie iPhone.

De fapt, durata de viata scazuta a bateriei este una dintre cele mai frecvente probleme care este raportata pe toate dispozitivele iPhone.

Cu toate acestea, veti putea aplica unele tactici comune pentru a imbunatati durata de viata a bateriei numai atunci cand cauza de baza este o problema in software, aplicatii sau daca utilizati metode gresite de incarcare a dispozitivului. Aici, va vom arata cum sa remediati problemele de viata a bateriei iPhone XS.

Resetarea dispozitivului

Una dintre metodele despre care se stie ca ofera solutii pentru problemele de viata a bateriei din iPhone XS este resetarea dispozitivului si de multe ori o resetare buna este tot ceea ce de dispozitivul dvs. are nevoie, pentru a reveni la normal.

 • Faceti click si eliberati rapid butonul Volume Up.
 • Repetati aceeasi procedura pentru butonul Volume Down.
 • Trebuie sa apasati si sa mentineti apasat butonul lateral (pornit / oprit si somn / trezire).

Reporniti dispozitivul

Dupa ce detectati probleme de scurgere a bateriei in noul dvs. iPhone XS, primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa reporniti dispozitivul. Tineti butonul de pornire si opriti-l si porniti-l imediat. Daca faceti acest lucru de cateva ori, puteti rezolva problemele de scurgere a bateriei.

Utilizarea modului de consum redus

Daca bateria dispozitivului scade la aproximativ douazeci la suta, veti fi obligat sa porniti Modul de consum redus, care la randul sau inchide celelalte functii, cum ar fi Hey Siri, preluarea prin posta si descarcari automate, pentru a salva sau conserva bateria din acest dispozitiv.

Cu toate acestea, nu trebuie sa astepti ca incarcarea bateriei sa scada pana la douazeci la suta pentru a utiliza modul de consum redus; o puteti face din Setari sau din Centrul de control. Daca observati nivelul de incarcare al bateriei care se coboara, urmati pasii de mai jos pentru a activa modul de consum redus.

 • Accesati Setarile.
 • Atingeti bateria si apoi pe modul de consum redus.
 • Activati-o cand trebuie sa imbunatatiti durata de viata a bateriei.

Renuntarea la o comanda rapida in modul Low Power este o alta optiune pe care o puteti lua in considerare prin Centrul de control al dispozitivului. Cand trageti in jos din partea superioara dreapta a afisajului, veti observa Centrul de control. Pentru a adauga optiunea Mod de consum redus la Centrul de control, urmand pasii de mai jos va poate ajuta.

 • Accesati Setarile.
 • Atingeti Centrul de control.
 • Apasati pe Controluri personalizate.
 • In cele din urma, puteti atinge semnul verde plus situat langa Modul de consum redus.
 • Dupa crearea scurtaturii, puteti sa va intoarceti la Centrul de control si sa activati / dezactivati Modul de putere scazuta cand este nevoie.

Utilizarea modului avion

Cu o scurgere extrema in bateria iPhone XS, puteti trece la modul Avion. Acest mod poate fi accesat cu usurinta prin Centrul de control sau Setarile pot distruge cu usurinta Bluetooth, Wi-Fi si datele celulare. Daca va aflati intr-o locatie cu un serviciu celular deficitar, dispozitivul trebuie sa munceasca din greu pentru a obtine semnalul care, la randul sau, scurge incarcarea.

Resetati setarile retelei

Resetarea setarilor de retea ale dispozitivului vine in ajutor si dureaza doar cateva momente. Dupa ce resetati, puteti observa o schimbare semnificativa a modelului de utilizare a bateriei.

 • Accesati Setarile si atingeti General;
 • Atingeti Resetare;
 • Apasati pe Resetare setari retea.

Reseteaza din fabrica dispozitivul

Resetarea din fabrica a dispozitivului poate sterge toate datele stocate pe dispozitiv; deci, asigurati-va ca ati salvat datele de care aveti nevoie sau incercati sa le restaurati prin iTunes sau iCloud. Daca nu va ajuta, poate trebuie sa incepeti din nou.

 • Accesati Setarile si atingeti General;
 • Atingeti Resetare;
 • Alegeti Stergeti tot continutul si setarile.

Daca incercati acesti pasi, in mod evident sunt sanse mari ca bateria dispozitivului dvs. iPhone sa reziste mai mult timp incarcata. In caz contrar, cel mai probabil va fi nevoie ca un expert de la service sa vada telefonul, pentru a va anunta daca este necesara o inlocuire baterie iPhone.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…