Young female massage therapist giving a relax massage to a client.

Cum să scapi de celulită, să îți tonifiezi pielea și să îți îmbunătățești circulația cu ajutorul masajului anti celulitic

0 Shares
0
0
0

Un masaj anti celulitic nu numai că oferă un efect spa liniștitor, dar are și multe efecte pozitive asupra corpului. Masajele regulate ale punctelor fierbinți de celulită (coapse și fese) asigură o mai bună circulație a sângelui și strâng țesutul. Retenția de apă, umflarea și aderența sunt reduse. În plus, tratamentul celulitei stimulează reducerea grăsimilor și fluxul limfatic.

Există cele mai aventuroase strategii pentru combaterea depunerilor de grăsime încăpățânate de pe picioare: lovirea coapselor cu cârpe umede, înfășurare, înțepare, rostogolire, electrizare. Sau scuturarea membrele până când celulita se subțiază de la sine. Dermatologii, de obicei, nu au multe de spus despre celulită – structura pielii este de vină.

Cât de eficient este masajul anti celulitic?

Masajul anti celulitic este unul dintre pilonii medicinei chineze și este folosit în mod tradițional pentru relaxare și ameliorarea durerii. În chineză înseamnă armonizarea fluxului de energii în organism și eliminarea eventualelor perturbări sau blocaje. Dar cura de frământare asiatică poate face și mai mult: masajul ajută în cazul celulitei și pielii lăsate, pentru că pune în mișcare metabolismul, îndepărtează retenția de apă și strânge țesutul.

Un masaj anti celulitic ține cont de punctele importante de acupunctură și funcționează cu diferite tehnici precum frământare, mângâiere, ciupire sau apăsare. Lasă masajul anti celulitic să devină ritualul tău zilnic, dimineața sau seara și după doar patru săptămâni, vei observa îmbunătățiri ale coapselor, feselor și abdomenului. 

Stimularea mecanică a țesutului prin masaj este unul dintre cele mai vechi tratamente împotriva celulitei. Acest lucru poate îmbunătăți aspectul pielii de coajă de portocală. Masajele cu perii speciale sau o mănușă de sisal merită încercate ca măsură de însoțire sau de prevenire. Acestea fac pielea netedă, stimulează circulația sângelui, cresc fluxul limfatic și fac pielea mai receptivă la creme. Masează întotdeauna cu mișcări circulare ușoare de jos în sus în direcția inimii. 

Esența masajului anticelulitic este un impact profund asupra țesutului adipos subcutanat, care este asigurat cu ajutorul unor mișcări de masaj mai intense. În timpul masajului anti celulitic, maestrul folosește tehnici similare ca în procedura de masaj drenaj limfatic. Nu vei experimenta disconfort, pentru că cu tehnica potrivită nu vei simți niciun disconfort.

Masajul anticelulitic (numit si masaj lipoeferent) îmbunătățește circulația sângelui în zonele cu probleme și stimulează producția de colagen și elastină, care sunt responsabile de aspectul pielii și elasticitatea acesteia. Astfel, masajul anticelulitic nu are doar efect de lifting, ci elimină și excesul de umiditate și alte substanțe care formează celulita și înfundă porii.

Masaj Anti Celulitic Profesional: Soluția Eficientă pentru Combaterea Celulitei

Tipuri de masaj anticelulitic

În total există două tipuri de masaj: masaj manual anticelulitic și hardware.
Primul tip de masaj este efectuat direct de un maseur terapeut cu experiență, care selectează o tehnică și intensitate individuală pentru tine individual. Această abordare permite eliminarea rapidă a celulitei special pentru cazul tău, precum și asigurarea nedureroasă a procedurii. 

Masajul hardware este efectuat folosind dispozitive speciale în saloanele de estetică și alte instituții de înfrumusețare. Dezavantajul aici este că nu întotdeauna metoda aleasă de masaj anticelulitic (și pot fi multe: masaj cu role, masaj cu vid, masaj cu GPL, etc.) ți se potrivește. Adică, nu există individualitate, ceea ce poate reduce semnificativ eficacitatea procedurii.

Cât de des trebuie să merg la masaj pentru celulită?

Pentru a obține cel mai eficient rezultat și a scăpa de celulită, trebuie să mergi în mod regulat la masaj pentru celulită. Ședințele de masaj celulitic sunt complexe. Sesiunile de masaj anti celulitic constau din 8-15 proceduri (în funcție de gradul de neglijare a celulitei). 

Frecvența dintre proceduri nu trebuie să depășească, de preferință, mai mult de 2-3 zile. Doar astfel, vei obține cel mai bun rezultat într-un timp scurt. Este de remarcat faptul că poți observa modificări chiar și după prima procedură.

De asemenea, unele femei, în căutarea de a elimina cât mai rapid celulita, merg la şedinţe de masaj de 2 ori pe zi. Din păcate, această abordare nu va putea crește viteza de tratament în niciun fel, deoarece efectul asupra organismului a fost redat în timpul primei proceduri, iar organismul va avea nevoie de timp pentru a-și reconfigura procesele și a elimina substanțele nocive rămase.

Prevenirea celulitei cu masaj celulitic

Pentru a-ți menține mereu corpul în stare perfectă fără „coaja de portocală”, cel mai bine este să mergi la ședințe de masaj celulitic de prevenție o dată la 2-3 săptămâni. De asemenea, poți merge pentru un masaj corporal complet în centrul Orhideea Spa nu numai pentru masaj anti celulitic, ci și pentru masaj de relaxare, pentru a fi frumoasă și relaxată. 

Un masaj celulitic rezolvă pe deplin nu numai zonele cu probleme în care poate apărea celulita, ci include și masajul spatelui, masaj al picioarelor, masaj al mâinilor, masaj al gâtului și masaj al capului. Aceasta este o procedură complexă cu drepturi depline, care îți va „reporni” complet corpul și te va ajuta să scapi de pielea cu aspect de coajă de portocală, și în același timp, să obții un efect relaxant.

Celulita apare cel mai adesea la femeile cu circulație lentă a sângelui și metabolism scăzut. Celulita poate fi cauzată și de stres, fiziologie, niveluri hormonale, alimentație proastă, fumat și alte obiceiuri proaste. 

Merită luat în considerare faptul că celulita este o problemă nu numai pentru femei, ci și pentru multe fete de peste 16 ani. Prin urmare, trebuie să ai grijă de sănătatea pielii tale încă de la o vârstă fragedă, iar masajul anti celulitic ajută foarte mult în acest sens.

0 Shares
You May Also Like