Cum-sati-faci-un-site-de-succes

Cum sa-ti faci un site de succes

0 Shares
0
0
0

Cum-sati-faci-un-site-de-succesDaca esti interesat sa ai propriul site, sunt cateva lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand demarezi aceasta actiune.Daca vei respecta anumite conditii in ceea ce priveste aspectul site-ului si calitatea continutului,vizitatorii nu vor intarzia sa apara.Incepand de la crearea lui,optimizare SEO si promovare,toate reprezinta o munca sustinuta si bine documentata.

Primul lucru cu care trebuie sa incepi este sa te interesezi de platforma pe care vei crea site-ul.Este important ca acesta sa aiba o structura Seo Friendly si RSS.Daca iti doresti un site de continut atunci alege platforme precum WordPress,Joomla sau Drupal.Pentru magazine online, cele mai indicate sunt Magento sau Prestashop.Ele ofera un mediu performant si o piata de milioane de utilizatori.

In momentul in care ai hotarat platforma site-ului urmatorul pas este sa asiguri mod constant informatii.Optimizat in mod corect prin continut de calitate ,bazat pe cuvinte cheie si actualizat,site-ul creste in topul motoarelor de cautare.

Consecventa si diversitatea sunt alte doua conditii ca sa poti reusi.Vizitatorii sunt interesati de lucruri noi la fiecare accesare a site-ului.Poti incerca plasarea unor articole care sa foloseasca cuvinte cheie pe o gama cat mai larga.

Promovarea siteului nu trebuie neglijata nici un moment.Indiferent ca se face prin schimburi de link-uri,inscriere in directoare sau parteneriate cu alte site-uri toate au o importanta majora.Toate resursele trebuie folosite inclusiv retele de socializare si forumurile .

Nu te astepta la rezultate spectaculoase peste noapte.Motorul de cautare Google actioneaza dupa o serie de reguli a caror indice este stabilitatea.Rezultatele paginilor de cautare nu se modifica de la o zi la alta iar concurenta este déjà de ceva timp pe piata.Daca ai o nisa mai putin folosita si concurenta e mai mica poti urca mai usor in top.In schimb daca domeniul pe care ti l-ai ales este popular vei avea de depasit concurenta.

Majoritatea competitorilor au site-uri bine construite,promovate si cu optimizare SEO de lunga durata.Cel mai simplu ar fi sa beneficiezi de consultanta inca de la primii pasi.Asa tu poti veni cu ideile iar specialistii se pot ocupa de tot.Incepand cu crearea siteului,cu optimizarea lui On page si Off Page si mai ales cu promovarea lui.Sansele de reusita sunt mult mai mari iar investitia o vei recupera in timp.

Daca nu stii ce specialistii sa alegi , pe http://danbradu.com/optimizare-seo/ vei gasi echipa de care ai nevoie.Iti ofera consultanta gratuita,iti creaza site-ul si designul acestuia conform dorintelor tale iar dupa aceea te ajuta sa ajungi un nume important pe piata afacerilor online.

Lasa in grija lor optimizarea SEO,promovarea, crearea de advertoriale si articole interesante si vei vedea ca succesul nu va intarzia sa apara.

Daca totusi nu ai un buget dedicat acestui proiect iar construirea unui website de succes ti se pare prea complicata atunci solutia de mijloc este sa intri pe www.danbradu.com si sa urmezi cursuri oferite de ei pentru a te specializa in optimizarea SEO.

Indiferent ce solutie vei alege trebuie sa ai in vedere ca perseverenta si rabdarea te vor ajuta sa reusesti in mediul online.


Alte stiri actuale :

1. Cele mai vizitate siteuri din lume
2. 5 Ways B2B Companies Can Evaluate Their On-Site SEO Program in 2014
3. Ce alegeti,o afacere online sau offline?
4. Rap Genius website back in Google’s good books after search punishment
5. Cum poti avea succes online?
6. How to Redesign Your Website without Harming SEO

0 Shares
You May Also Like