Cum se alege o camasa barbateasca?

Cum se alege o camasa barbateasca?

0 Shares
0
0
0

Indiferent daca este necesar sa o faceti pentru dvs. sau pentru altcineva, alegerea unei camasi pentru barbati poate fi mai o sarcina mult mai complicata decat puteti crede la inceput.

O camasa este o piesa de vestimentatie care are o foarte mare importanta pentru primele impresii precum pentru interviurile de munca si pentru a va prezenta bine la adunarile sociale..

In continuarea acestui articol vom aborda acest subiect, pentru ca dorim sa le fim de ajutor acelor barbati care nu poarta camasa in viata de zi cu zi, si pentru care in mod evident, alegerea camasii poate reprezenta dupa cum spuneam, o misiune mult mai complicata decat pare la prima vedere.

Stabiliti culoarea camasii

Culorile diferite sunt mai potrivite pentru angajamente, locuri de munca, etc. Daca aveti o pozitie de afaceri la nivel inalt, veti dori sa purtati o culoare diferita decat daca participati la o adunare sociala casual. Pentru un interviu in vederea obtinerii unui nou loc de munca, alegerile traditionale sunt culori conservatoare.

Albul este culoarea preferata dintre celelalte culori in care pot fi confectionate camasile. De-asemenea, in afara de culoarea alba, si alte culori precum gri deschis sau albastru deschis pot reprezenta culori sigure din care se va putea alege. Primele impresii la interviurile pentru obtinerea unui loc de munca sunt cheie, asa ca veti dori sa aratati profesionisti, fara sa creati o impresie placuta.

In cazul in care aveti intentia sa proiectati o imagine mai plina de viata la o petrecere sau un bar, alegeti culori stralucitoare sau neconventionale. Verdele luminos si portocaliu sunt relativ populare, la fel si rozul de-altfel.

In cazul in care este necesar sa alegeti o culoare pentru camasa pe care o veti purta la nunta, atunci accesati cu incredere https://www.adinabuzatu.ro/categorie-produs/camasi/, pentru ca veti putea descoperi o multime de camasi interesante. O camasa alba insa aleasa de pe https://www.adinabuzatu.ro/categorie-produs/camasi/, va fi perfecta pentru a merge la nunta.

Majoritatea oamenilor care poarta camsa, lucreaza in situatii de afaceri casual. Acestea necesita adesea ca oamenii sa se „imbrace” adecvat, desi nu sunt atat de formali. Optiunile de plaid sunt in general cele mai bune aici; camasile care amesteca doua sau trei culori care se amesteca bine (precum albastru, verde si gri).

Alegeti modelul camasii

Culorile solide sunt considerate piesele de rezistenta din garderoba, deoarece sunt mai usor de asortat, dar puteti lua in considerare alegerea de camasi in dungi subtile sau un model de carouri. Modelele diferite sunt mai potrivite pentru circumstante particulare.

Camasile solide sunt versatile prin faptul ca puteti purta practic orice cravata cu ele. Daca aveti o pozitie de afaceri la nivel inalt sau sunteti la o intalnire, culorile solide precum albul, negrul, griul sau albastru deschis sunt cele mai potrivite.

Camasele cu model sunt putin mai dificile de asortat cu cravate. Aceste camasi sunt mai potrivite pentru cei care lucreaza la birou dar la un nivel inferior. Totodata, aceste camasi sunt ideale pentru a fi purtate la petreceri sau plimbari in afara.

In conditiile in care camasile groase si indraznete din carouri sunt mai bune pentru setarile casual, exista si cateva exceptii de la regula. Camasile cu dungi subtile, pot fi purtate in circumstante de nivel superior, cum ar fi munca de birou sau daca mergeti la o inmormantare / nunta.

Daca de exemplu vreti sa purtati o cravata modelata, purtati o camasa de culoare solida. Atunci cand cravatele si camasile sunt modelate ambele, tinuta poate deveni distractiva.

Alegeti gulerul camasii

Cele doua tipuri principale de gulere pentru camasa barbateasca sunt gulerele tip (standard) si raspandite. Fiecare dintre cele doua tipuri de gulere creeaza un efect diferit si sunt concepute pentru corpuri diferite.

Un guler cu punct standard este cel mai obisnuit tip de guler (95%) in care marginile gulerului se orienteaza in jos la un unghi de 60 de grade si exista un spatiu mic intre sectiunea in care se intalneste gulerul. Gulerele standard sunt create pentru a contribui la alungirea unei fete mai rotunjite, atragand privirea privitorului in jos.

Un guler raspandit este mai modern si este considerat de catre unii barbati ca fiind tineresc si plin de viata. Punctele gulerului au fost „taiate”, gulerele sunt orientate in jos in unghi de 90 de grade si exista mai mult spatiu intre sectiunea in care se intalneste gulerul.

Acest guler mentine privitorului pe fata barbatului care poarta camasa. Persoanele care au fetele mai lungi pot purta camasi cu un asemenea guler, pentru a crea efectul de a avea o fata mai rotunjita.

Alegeti tesatura camasii

Camasile cu panza larga au fire subtiri tesute strans intre ele. Acestea au o textura neteda si au un aspect crocant. Camasile cu toc larg sunt purtate in general la adunari profesionale si in locuri de afaceri la nivel inalt.

Camasile Oxford au o tesatura „cos”; in care firele sunt tesute vertical si orizontal, incrucisandu-se una pe alta. Aceste camasi sunt, in general, mai ieftine din cauza firelor folosite. Camasile Oxford pot fi folosite in setari mai formale sau mergand la o petrecere / adunare semi-formala.

Camasile fixate folosesc si o tesatura „cos”, dar sunt tesute impreuna cu fire mai fine decat camasile oxford. Aceste camasi sunt in general mai grele decat camasile cu panza larga. Acestea pot fi utilizate atat pentru setari formale, cat si pentru iesire la baruri / cina.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…