Cum se aplica oja semipermanenta?

Cum se aplica oja semipermanenta?

0 Shares
0
0
0

Cum se aplica oja semipermanenta?Pentru majoritatea femeilor, atunci cand vine vorba despre imaginea lor, cel mai important detaliu este fara doar si poate manichiura. Doamnele si domnisoarele de obicei merg odata – de doua ori pe luna la salon, pentru ca manichiuristele profesioniste sa le faca manichiura perfecta.

Exista insa si femei care nu au timpul liber necesar pentru a merge la salnon, dar care datorita faptului ca isi doresc sa aiba o manichiura cat se poate de frumoasa, aleg sa-si faca acasa unghiile, cu oja semipermanenta.

Oja semipermanenta este foarte apreciata in ultimul timp de catre doamne si domnisoare, dat fiind faptul ca ofera un aspect natural. In plus, dupa aplicarea unui finish Le Vole Up Coat care este recomandat atat pentru gel cat si pentru oja semipermanenta, ungiile vor rezista fara probleme si isi vor pastra intensitatea pana la patru saptamani.

Datorita aplicarii finish-ului Le Vole Up Coat, unghiile se vor usca rapid, nu vor avea un strat lipicios, vor fi lucioase, si ce e cel mai important, nici nu se vor ingalneni, si nici nu vor fi crapate.

Revenind la oja semipermanenta, spuneam ca este foarte apreciata in ultimul timp atat de catre doamne cat si de catre domnisoare. Nici nu se putea altfel, in conditiile in care acestea isi pot face acasa manichiura, iar astfel nu vor mai pierde timp pentru a merge la salon. Nu vor mai trebui sa-si faca griji ca nu ajung la timp si ca din acest motiv vor incura programul manichiuristelor, nu vor mai fi mereu pe drumuri.

Cu ajutorul ojei semipermanente si cu ajutorul acestui finish Le Vole Up Coat, doamnele si domnisoarele isi pot face singure unghiile acasa, in aproximativ 45 – 60 de minute. Cele 45 – 60 de minute, probabil ar fi fost petrecute in trafic daca ar fi ales sa mearga pe timpul zilei sau la o ora de varf la salon.

Stii ce este si mai important? Ai vazut probabil ca la saloane, exista palete fascinante de culori, si te gandesti ca ar fi cool sa ai unghiile intr-o culoare pe care ai vazut-o la salon. Ei bine, iti poti comanda acasa astfel de produse, si vei putea sa ai nuantele preferate acasa.

Asadar, daca doresti sa iti faci singura unghiile cu oja semipermanenta, acasa, cu siguranta trebuie sa stii si cum se aplica aceasta. Dupa ce iti vei alege produsele de care ai nevoie (degresant, bloc pentru unghii, lac de baza, lac protector, un finish de calitate superioara precum Le Vole Up Coat, un betisor din lemn de portocal si o lampa UV), vei putea incepe.

Mai intai de toate, este foarte important sa iti dezinfectezi mainile. Dupa ce ai facut acest lucru, cu ajutorul betisorului de portocal amintit anterior, va trebui sa iti impingi cuticulele. Dupa aceea, vei avea nevoie de blocul pentru unghii, pentru a putea sa pilesti ungjiile tale superficial, la suprafata.

Apoi, va trebui sa folosesti o perie pentru a indeparta praful. Vei aplica ulterior dehidratorul de unghii, pe care il vei lasa cateva secunde sa se usuce. Dupa aceea va trebui sa aplici baza de unghii cu pensula, iar apoi vei tine unghiile timp de 2 minute sub lampa UV.

Dupa aceea, vei aplica primul strat de oja semi, iar dupa ce se va usca, vei tine unghiile timp de 2 minute sub lampa UV. In cazul in care consideri ca este necesar, poti sa aplici si al doilea strat de oja semi, si sa tii din nou timp de 2 minute unghiile sub lampa UV.

Apoi, vei aplica top coat-ul, si vei astepta alte 2 minute sa se usuce la lampa UV, pentru ca in final sa iti degresezi unghiile cu o discheta imbibata in finish cleaner.

Cu siguranta chiar daca pare mult de explicat, in maxim o ora vei reusi sa iti faci unghiile frumoase, acasa.

 

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…