Cum se editeaza clipurile video cu Animoto?

Cum se editeaza clipurile video cu Animoto?

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre toate afacerile de succes sunt promovate in mediul online, prin diferite clipuri video, asa ca daca sunteti antreprenor si doriti sa va promovati afacerea in acest fel, cu siguranta aveti nevoie de Animoto.

Acesta este un instrument care va permite sa creati clipuri video prin care sa va promovati business-ul, dar va permite si sa le taiati, sa le redimensionati si sa le editati cu usurinta.

Dezavantajul este acela ca un abonament lunar pe site-ul oficial Animoto poate avea un pret destul de mare, insa daca optati pentru Animoto cumparat in grup, puteti folosi acest instrument, dar si multe altele la un pret unic de doar 59.99$ cost lunar.

Pentru a va convinge cat de util este acest instrument pentru afacerea dvs., in cele ce urmeaza veti descoperi cum se pot edita clipurile video folosind Animto.

TAIATI MATERIALUL

Ajustati videoclipurile si imaginile

Odata ce incarcati videoclipurile dorite, plasati-le direct in proiect. Animoto va permite sa taiati rapid clipurile video pentru a le scurta. Aveti si posibilitatea de a dezactiva cu un singur clic daca nu doriti sa auziti sunetul din materialul dvs. Puteti chiar sa realizati clipuri scurte din acelasi fisier video prin duplicarea inregistrarilor si taierea portiunilor pe care doriti sa le includeti.

PRO TIP

Dimensiunea fisierului video. Incarcarea fisierelor video este limitata la 400 MB. Daca utilizati clipuri video HD, asigurati-va ca fiecare clip are dimensiunea potrivita pentru Animoto inainte de incarcare.

INCADRAREA VIDEOCLIPULUI

Decupati videoclipurile si imaginile

Puteti sa mariti sau micsorati cu usurinta clipurile video utilizand instrumentul de scalare sau sa incercati sa le mutati in interiorul cadrului video. De asemenea, puteti decupa imaginile video la stanga sau la dreapta pentru a lasa spatiu suplimentar pentru text.

PRO TIP

Trageti pentru formatul corect. Daca va inregistrati propriile imagini sau fotografii, amintiti-va raportul de aspect al videoclipului final. Utilizati setarea patrata a telefonului dvs. pentru videoclipurile patrate sau pastrati subiectul in centrul atentiei si amintiti-va ca porniti aparatul de fotografiat de partea sa pentru fotografii orizontale.

SINCRONIZATI-VA VIDEOCLIPUL

Reglati lungimea videoclipului

Timpul ajuta la stabilirea starii de spirit. Stabiliti durata fiecarei fotografii, a unui bloc de text sau a unui videoclip pentru a crea videoclipuri mai intentionate sau mai rapide, sau anunturi video mai rapide si mai rapide, care va transmit rapid mesajul.

PRO TIP

Mai putin este mai mult pentru anunturile video. Nu este un secret faptul ca anunturile video scurte si la subiect functioneaza mai bine decat cele mai lungi pe retelele sociale. Deci, pastrati anunturile la aproximativ 15 secunde pentru a imbunatati performanta acestora.

EXPERIMENTATI CU VIDEO

Vedeti cat de usor este sa creati efecte sofisticate

Animoto va permite sa creati videoclipuri care arata complicate, dar de fapt sunt foarte usor de pus impreuna. De exemplu, videoclipul foloseste trunchierea la stanga si la dreapta pentru a adauga interes vizual. De asemenea, utilizeaza instrumentele de editare pentru a scurta clipurile video, astfel incat videoclipul cu reteta este impartit in bucati digerabile. In cele din urma, utilizeaza un raport de aspect peisaj, facandu-l bun pentru YouTube, desi il puteti schimba cu usurinta in patrat si puteti adapta videoclipul pentru Facebook sau Instagram.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…