Cum se face organizarea serbarii de Craciun?

Cum se face organizarea serbarii de Craciun?

0 Shares
0
0
0

Unul dintre cele mai asteptate momente de catre copii, fie ca vorbim aici despre cei mici de la gradinita, sau despre copiii din invatamantul primar, este serbarea care este dedicata Craciunului.

Ei bine, la scurt timp de la inceperea noului an scolar, sau a noului an de gradinita, deja vor incepe discutiile despre serbare, iar copiii vor fi din ce in ce mai nerabdatori sa afle cele mai importante detalii referitoare la serbare.

Cei care au mai participat la cel putin o serbare, cu siguranta vor avea in mare parte idee despre ceea ce inseamna o serbare de Craciun, si despre cum este atmosfera in cadrul unui astfel de eveniment.

Cei mici, care sunt in primul an de gradinita, cu siguranta nu au idee despre cum se desfasoara o serbare de Craciun, asa ca ei vor astepta si mai nerabdatori trecerea timpului, pentru a putea participa la prima serbare din viata lor.

Pana la prima serbare insa, cu siguranta vor trebui parcurse cateva repetitii bune, pentru ca micutii sa isi cunoasca foarte bune poeziile pe care le au de recitat, si cu siguranta vor fi instruiti bine pentru a nu se emotiona in momentul in care vor recita in fata publicului poeziile avute.

Mai mult ca sigur, cei mici vor fi vizibil emotionati, pentru ca trebuie sa recunoastem, chiar si adultilor le este oarecum greu sa poarte un discurs sau sa recite o poezie in fata unui public numeros. Cei mici cu siguranta vor fi si mai emotionati, iar pe langa ei, parintii vor avea si mai multe emotii.

Tot cu emotiile se vor confrunta si cadrele didactice de la gradinite sau de la scoli care se vor ocupa de organizarea serbarii, pentru ca o asemenea serbare trebuie sa se desfasoare ca in povesti, iar atmosfera trebuie sa fie una minunata.

Cadrele didactice ar putea opta pentru o inchiriere Mos Craciun, pentru a-i surprinde intr-un mod cat mai placut pe cei mici.

Cu siguranta toti copiii stiu faptul ca in ceea ce priveste personajele povestioarelor frumoase despre iarna, Mos Craciun este cel mai popular personaj, datorita faptului ca acesta le imparte tuturor copiilor cadouri.

Legenda spune ca mosul, este foarte generos insa doar cu acei copiii care au fost cuminti si care au fost silitori, in timp ce copiilor care nu au fost prea ascultatori, nu le ofera cadouri, ci cate o nuielusa.

Tinand cont de faptul ca Mos Craciun este un personaj extrem de iubit in toata lumea de catre copii, si toti asteapta cadouri de la simpaticul mos, un Mos Craciun inchiriat ar fi cea mai frumoasa surpriza pentru cei mici la finalul serbarii.

Au mai fost serbari la care mosul nu si-a facut aparitia, iar copiii au primit darurile de la parinti sau de la cadrele didactice, insa cu siguranta o asemenea atmosfera nu a fost placuta.

Copiii nu vor tine cont foarte mult de cadourile primite, ci se vor bucura foarte mult de prezenta mosului, pentru ca au reusit in sfarsit sa il intalneasca pe acesta.

 

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…