Cum se utilizeaza Cureplex?

Cum se utilizeaza Cureplex?

0 Shares
0
0
0

Parul tau sufera de servicii de albire sau iluminare? Nu este nimic mai rau decat sa-ti transformi parul in suvite lipsite de viata, precum servicii de albire, colorare si coafare. Exista o stiinta cu privire la motivul pentru care se produce aceasta paguba, dar, din fericire, exista si o solutie! Este posibil sa fi auzit despre multe tratamente „plex”, cum ar fi Olaplex, Cureplex si Fanola, introducerea recenta a Fiber Fix.

Acesta este un pas atat de esential pentru protejarea sanatatii parului. Cureplex a fost introdusa in lumea salonului in 2015 cu tehnologia sa revolutionara si stiinta de ultima ora:

Cand va albiti sau va colorati parul, va deschideti practic cuticula parului, sau stratul exterior, schimband structura parului. In acest proces, parul poate fi deteriorat, deoarece legaturile din parul dvs. sunt rupte in timp ce pigmentul este indepartat.

Tratamentul complex este aplicat in timpul serviciului pentru a va proteja si restructura parul simultan, imbunatatind calitatea parului in timp ce ridicati sau colorati, ceea ce va lasa parul mai matifiant si mai moale in proces. Cureplex este asigurarea dvs. pentru colorarea parului, albirea, evidentierea, indreptarea acestuia, si nu numai.

Ce este Cureplex?

Cureplex este un sistem sinergic usor de utilizat in 3 parti, conceput pentru a proteja parul in timpul serviciilor chimice, mentinand sanatatea si calitatea parului. Impiedica orice deteriorare inainte de inceperea pagubelor.

Cureplex este perfect pentru parul deteriorat sau supraprocesat, de asemenea excelent cu extensii si prevenind ruperea. Cureplex System incorporeaza un complex revolutionar proprietar de activi derivate in mod natural, incapsulat in niosomi:

 • IsoFlavone de soia – Impart a adaugat hrana imbunatatind sanatatea parului;
 • N-acetil-L-cycteine ​​- Creator si protector de legaturi;
 • Fitocermida – Orez derivat, ofera protectie in jurul axului parului.
 • combinatie inovatoare de aminoacizi sustine activii zgomotosi pentru a se lega in legaturile disulfidice.

Cum functioneaza:

Cureplex System incorporeaza ingrediente active derivate in mod natural cu o tehnologie inovatoare pentru a asigura penetrarea cortexului. Aceasta actiune dubla creeaza noi legaturi si tamponeaza cele existente, ceea ce imbunatateste elasticitatea, rezistenta, starea si moliciunea parului.

Acest lucru ar trebui sa va faca sa va simtiti increzatori cand va colorati parul; fiti sigur ca parul dvs. nu va fi prea deteriorat in timpul unui service chimic atunci cand este implicat Cureplex.

Nr. 1. Creator de obligatiuni: atunci cand este amestecat cu un produs de alunecare a pulberii, nuanta, demi-permanent sau vopsea directa, Bond Creator leaga legaturi rupte si creeaza noi legaturi, imbunatatind structura interna a parului, rezultand un par mai sanatos si mai puternic. Acest lucru creste elasticitatea parului si il face mai usor de gestionat.

Nr. 2. Fortificatorul de obligatiuni: securizeaza obligatiunile care au fost create si reparate de creatorul de obligatiuni nr. 1. Continand ingrediente de hidratare si conditionare, acest produs hraneste parul si netezeste cuticula.

Ce trebuie sa stiti despre clientul dvs. inainte de a utiliza Cureplex la salon?

 • Starea parului clientului;
 • Rezultatul final dorit al clientului (de exemplu, cu cat niveluri sunt mai usoare);
 • Forta si elasticitatea parului;
 • Lungimea parului clientului;
 • Textura parului clientului (grosimea firelor individuale);
 • Densitatea parului clientului (cantitatea de par pe cap);
 • Nivelurile existente de culoare artificiala si naturala a parului;
 • Contraindicatii pentru servicii chimice, cum ar fi alergii, sensibilitatea scalpului, servicii chimice existente (indiferent daca parul a fost colorat cu culoarea cutiei sau vopsea henna), starea parului, prezenta compusilor metalici si vegetali;
 • Daca rezultatul dorit al clientului este realizabil;
 • Daca clientii dvs. sunt constienti de costurile suplimentare implicate.

Ar trebui sa ofer Cureplex fiecarui client?

Da. Cureplex este un serviciu suplimentar potrivit pentru orice client de culoare pentru a ajuta la obtinerea celui mai bun rezultat de culoare posibil, lasand parul in cele mai bune conditii. Fiecare client ar trebui sa il incerce cel putin o data pentru a observa diferenta pe care o reprezinta parul lor dupa un serviciu.

Poti folosi Cureplex pe parul deteriorat?

Da, Cureplex este perfect pentru parul deteriorat, deoarece ajuta la crearea si repararea legaturilor din par. Va ajuta la imbunatatirea starii parului clientului dumneavoastra. Acest lucru poate fi determinat dupa o consultare adecvata si un test de turta care declara parul potrivit pentru a fi colorat. Daca nu, un tratament de sine statator Cureplex poate fi optiunea pana la imbunatatirea starii parului.

Cureplex poate fi utilizat pe langa tratamentul de netezire cu keratina?

Cel mai bine este sa va consultati cu producatorul sistemului de netezire a keratinei pentru sfaturi daca Cureplex este compatibil cu tratamentele lor.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…