Cumpara-un-apartament-nou-ca-si-investitie

Cumpara un apartament nou ca si investitie

0 Shares
0
0
0

Cumpara-un-apartament-nou-ca-si-investitieExista mai multe argumente pentru achizitionarea unui apartament.

Il poti considera o investitie de viitor pentru familia ta, spre exemplu il poti cumpara pentru copii sau nepoti. Sau poate profiti de vreo oferta noua, cu preturi mai mici decat cele actuale. Sau poate doar vrei sa te muti intr-o locuinta mai spatioasa. Pe langa toate aceste argumente, cea mai buna este achizitionarea unui apartament ca investitie financiara.

Cele mai profitabile investitii imobiliare sunt in orasele mari, iar randamentele cele mai ridicate le inregistreaza investitia in apartamente noi in  Bucuresti, in cartiere construite si amenajate dupa standarde europene, in zone in care natura face parte integranta din stilul de viata al rezidentilor.

Greenfield, cartierul imbratisat de padurea Baneasa si Tunari, promite un stil de viata in sanul naturii, o experienta de viata unica, unde vei beneficia de avantajele unui stil de viata modern, ferit de zgomotul metropolei, de poluare, de blocurile aglomerate.

Apartamentele sunt finisate cu materiale de calitate, iar dotarile sunt premium. Amintim dotari precum: incalzirea prin pardoseala si centrala termica.

De ce este o solutie buna sa inchiriezi ulterior apartamentul cumparat? In Bucuresti, exista zone in care aceasta varianta poate fi atractiva daca luam in calcul pretul de achizitie si valoarea chiriei pe care o poti incasa.

Banii se recupereaza mai rapid si este mult mai avantajos in comparatie cu a-i tine la banca, chiar daca pentru achizitie trebuie sa mai apelezi si la un credit ipotecar. In cele mai bune cartiere din Bucuresti, investitia poate fi recuperata in maximum 10-12 ani, excluzand cheltuielile de intretinere si impozitele.

Alege sa investesti intr-un apartament nou, intr-unul din cele mai cautate cartiere din Bucuresti. Alege o zona aflata in proximitatea marilor centre comerciale si de business pentru a putea beneficia de o chirie buna. Alege un apartament in Greenfield, cartier aflat in sectorul 1 al  capitalei, in proximitatea Baneasa Shopping City.

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72   

0 Shares
You May Also Like