Curiozitati despre aur

0 Shares
0
0
0

Atat femeile cat si barbatii indragesc bijuteriile din aur, iar in cele ce urmeaza vom discuta despre acest metal pretios.

In zilele noastre, aurul este purtat de catre femei si barbati atunci cand doresc sa isi completeze tinutele, pentru ca bijuteriile din aur, care pot fi cumparate chiar si de la casele de amanet aur, pot completa perfect o tinuta.

Exista persoane care folosesc si poarta bijuterii din aur doar pentru a arata faptul ca au o situatie financiara buna. Se stie ca aurul este un metal foarte scump, asa ca oamenii dorind sa arate ca au o situatie financiara buna, poarta bijuterii din aur.

Deasemenea, exista femei si barbati care aleg sa poarte bijuterii din aur pur si simplu pentru ca isi doresc sa atraga atentia asupra lor, iar aurul stralucitor cu siguranta va atrage toate privirile

Exista insa si multe lucruri interesante despre aur pe care cu siguranta nu toata lumea le cunoaste, motiv pentru care le vom prezenta in cele ce urmeaza.

Se crede ca aurul poarta calitati de vindecare sau vibratii pure care ajuta la reechilibrarea campurilor energetice dezechilibrate.

Cand aurul este amestecat cu alte aliaje, acesta isi pierde o parte din puterea sa, motiv pentru care aurul de 24k a fost folosit din punct de vedere medical pentru a vindeca leziuni in epoca antica. Se crede chiar ca Cleopatra a folosit aurul ca o masca de intinerire pentru a lupta impotriva varstei.

Ei bine, in cele ce urmeaza vom discuta despre bijuteriile din aur, si vom vedea care se spune ca ar fi cele mai mari avantaje ale purtarii bijuteriilor din aur:

  • Convingerile antice astrologice afirma ca aurul poate ajuta la deblocarea fluxului sangelui ingust in organism si la facilitarea unui flux sanguin mai sanatos in tot corpul.
  • Caldura aurului este cunoscuta pentru a relaxa tesutul si a vindeca astfel zona afectata, facilitand un proces mai rapid de vindecare.
  • Nanocristalele de aur sunt utilizate pentru a trata scleroza multipla. Aurul a fost cunoscut pentru a ajuta vindecarea de artrita, si se mai spune ca acesta vindeca pana si cancerul de piele, tulburari ale sangelui si chiar conditiile spinarii.
  • Proprietatile aurului ajuta la vindecarea atat a sistemului nervos, cat si a celui endocrin.
  • Persoanele de varsta noua cred ca purtarea aurului poate ajuta la vindecarea indigestiei, a stresului mental si a problemelor de respiratie, deoarece aurul este asociat cu chakra sacra care ajuta la transmiterea comunicarii din minte catre corp si invers.
  • Aurul este cunoscut pentru capacitatea sa de a regla temperatura corpului, fiindu astfel benefic oricui sufera de frisoane de noapte sau bufeuri.
  • Acupuncturistii folosesc ace de tip auriu pentru a debloca fluxul de energie si pentru a atenua durerea. Vindecatorii alternativi folosesc cristale de aur pentru a vindeca dureri minore si dureri in organism.

Asadar, dupa cum se poate vedea, bijuteriile din aur pot fi purtate pentru a completa o tinuta, insa aurul poate fi dovada unei situatii financiare bune. Exista insa si persoane care folosesc aurul pentru beneficiile reale pe care le ofera pretiosul metal, si pe care le-am amintit  mai sus in acest articol.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…