De cate tipuri sunt usile industriale?

0 Shares
0
0
0

Usi industriale este un termen care acopera o gama larga de controale de acces si bariere care sunt folosite pentru a securiza si separa zonele unei cladiri de afaceri, permitand in acelasi timp facilitarea accesului si intrarea atunci cand este necesar.

Usile industriale pot contribui, de asemenea, la reducerea costurilor cu energia si pot avea un impact pozitiv asupra problemelor ecologice din mediul inconjurator.

Exista o multime de termeni care sunt folositi la descrierea acestor usi industriale, unii dintre acestia fiind enumerati in cele ce urmeaza: usi rotative, portiere sectionale, usi glisante, usi cu balamale din otel, usi de siguranta, usi agricole, depozite de usi pentru a numi doar cateva.

Considerarea importanta este ca alegeti o usa industriala corecta pentru aplicatia si nevoile dvs. specifice de afaceri.

Fabricarea usilor industriale.

Forta usii industriale provine din designul si materialele utilizate in constructia lor. Acest lucru le permite sa reziste la multe extreme, cum ar fi mediul inconjurator (vant, caldura, frig, praf), securitate (acces fortat), izolare fonica si rezistenta la foc. Acestea sunt consideratiile care trebuie luate in considerare atunci cand selectati si proiectati tipul de usa de care aveti nevoie pentru afacerea dvs.

Ce tipuri de usi industriale exista?

Usi rulouri.

Un oblon rulant este alcatuit dintr-o serie de sine sau bare orizontale care sunt articulate si sunt capabile sa functioneze intr-un plan vertical intr-un cadru. Functionarea poate fi operata manual sau electric, care poate fi controlata cu ajutorul telecomenzii, al fotocelulei, al buclei de inductie sau al accesului declansat de senzorul de miscare. Usile cu role rotative sunt adesea folosite pentru accesul la depozite sau unitati de afaceri unde este necesara securitatea, protectia mediului si usurinta de acces.

Usi sectionale secundare.

Usile sectionale transversale sunt asemanatoare in multe privinte cu usile cu role de inchidere, in principal datorita functionarii lor verticale si capacitatii de a functiona intr-un spatiu limitat.

Usile sectionate deasupra capului sunt, de asemenea, construite folosind sasiuri de dimensiuni mai mari, numite panouri. Acest design al panoului ofera posibilitatea de a include geamuri si ferestre vizuale, precum si accesul la usa. Aceste usi au, de asemenea, calitati excelente termice si pot actiona ca o bariera eficienta in ceea ce priveste controlul mediului, care poate ajuta la pastrarea caracteristicilor de temperatura pentru produsele de afaceri sensibile (cum ar fi perisabilele).

Perdele din PVC cu banda sau Usi de Crash.

Daca afacerea dvs. necesita un acces constant intre zonele partajate cu acces regulat la trafic, atunci Perdelele din PVC sau Usile de Crash pot fi ceea ce aveti nevoie.

Aceste usi sunt construite pentru a asigura accesul usor la vehiculele cu furca, carucioarele, vehiculele sau personalul prin punctul de acces controlat, fara a fi necesara oprirea si deschiderea / inchiderea usilor, fie manual, fie prin intermediul unui tip de comutator.

Asadar, dupa cum se poate vedea, exista mai multe tipuri de usi industriale disponibile pentru fiecare afacere, motiv pentru care este important sa va asigurati ca o selectati cea potrivita pentru nevoile dvs. de afaceri.

0 Shares
You May Also Like