De ce ai alege un iPhone 8 in defavoarea unui iPhone X?

De ce ai alege un iPhone 8 in defavoarea unui iPhone X?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vrei sa iti schimbi vechiul smartphone, cu siguranta te gandesti sa iti alegi un model foarte performant, care sa faca fata cu succes tuturor cerintelor tale.

Ai putea de exemplu sa iti indrepti atentia spre un model iPhone 8 de la Apple, pentru ca acesta  este mai ieftin decat un model iPhone X, iar intre cele doua modele de la Apple nu exista prea mari diferente in ceea ce priveste functionalitatea.

Asadar, din punct de vedere al procesorului nu putem spune ca exista diferente, din moment ce atat iPhone X, cat si iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt dotate cu procesorul A11 Bionic, motor neural si coprocesor de miscare M11. Deci, toate trei telefoane au acelasi procesor, insa diferenta este ca iPhone X dispune de functia Face ID.

Sistemul Touch ID si-a dovedit utilitatea inca din anul 2013 de cand a aparut la dispozitivul iPhone 5S, sistem care la momentul respectiv a revolutionat telefoanele mobile.

Telefoanele au devenit de atunci mult mai sigure, iar sistemul Touch ID a dovedit de fiecare data cat este de util, asa ca stim cu totii ca aceasta caracteristica a modelelor iPhone 8 si iPhone X este foarte utila.

Cat despre Face ID care va inlocui functia Touch ID in cazul terminalelor iPhone X nu prea stim mare lucru, asa ca din acest motiv utilizatorii ar putea alege sa opteze pentru un model iPhone 8.

O baterie iPhone 8, chiar daca nu este la fel de performanta si nu rezista la fel de mult timp incarcata precum o baterie iPhone X, are totusi performante foarte bune fata de alte baterii ale altor telefoane de pe piata.

De fiecare data cand vine vorba despre alegerea unui smartphone, camera foto are un rol important. Camerele foto frontale ale modelelor iPhone X au cateva specificatii in plus. Camerele foto principale dispun de aceleasi specificatii, deci nici aici nu exista diferente.

Un alt avantaj pe care iPhone 8 il are in fata modelului iPhone X este reprezentat de faptul ca modelul iPhone 8 nu are decupaje inestetice pe ecran, la fel ca si modelul iPhone X. Cu acest decupaj, terminalul iPhone X arata chiar oribil.

Diferentele de pret dintre modelele iPhone 8 si iPhone X sunt destul de mari. Tinand cont ca in ceea ce priveste performantele, dispozitivul iPhone X nu este cu nimic mai bun decat iPhone 8, putem spune ca diferentele mari de pret nu se pot justifica.

Un alt mare avantaj pe care il au terminalele iPhone 8 si iPhone 8 Plus este acela ca pot folosi carcasele modelelor iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Deci, tinand cont si de acest aspect, putem spune ca modelele iPhone 8 au un alt avantaj major in fata modelelor iPhone X.

Asadar, atat terminalele iPhone 8, cat si cele iPhone 8 Plus si iPhone X sunt foarte performante, insa dat fiind faptul ca intre ele nu exista diferente semnificative din punct de vedere al performantelor, cea mai buna alegere o reprezinta un model iPhone 8, care nu este la fel de costisitor precum celelalte doua modele.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…