De ce alegi un disposable de unica folosinta?

0 Shares
0
0
0

In ziua de azi, tot mai multi fumatori aleg sa renunte la tigarile clasice in favoarea celor electronice, fiind o varianta nu doar mai sanatoasa de a fuma, ci si mai placuta, lucru ce se datoreaza nenumaratelor arome ce exista pe piata. Acest pas insemnat poate fi o etapa importanta pe drumul dumneavoastra de a va recapata sanatatea si a va bucura din nou de viata, departe de depedenta de nicotina.

Daca doriti sa renuntati la acest obicei nociv, insa nu stiti daca tigarile electronice sunt pentru dumneavoastra, puteti sa optati pentru o tigara de unica folosinta.

De ce sa alegi o tigara de unica folosinta?

1. O varianta mai economica

In calitate de fumator, cu siguranta cunoasteti cresterea preturilor din ultimii ani la pachetele de tigari. In fiecare an accizele aferente cresc, lucru ce influnteaza in mod direct atat preturile, cat si finantele dumneavoastra personale. O tigara electronica de unica folosinta poate fi o varianta mult mai accesibila, mai ales daca alegeti un model cu un numar mai mare de pufuri.

De exemplu, o tigara electronica ce va permite aproximativ 1800 de pufuri va fi echivalentul a 8 sau 9 pachete de tigari, fiecare dintre acestea avand in medie 200 de inhalari. Prin urmare puteti face economii serioase, daca alegeti sa renuntati la tigarile clasice in favoarea celor electronice.

2. Mai usor de folosit

Fata de tigarile electronice normale si mod-urile pentru intermediari sau avansati, aceste device-uri de unica folosinta nu va obliga sa invatati cum sa le controlati, cum sa introduceti lichid sau sa o curatati. In momentul in care ati cumparat-o tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va bucurati de aroma, nefiind necesara apasarea niciunui buton, aceasta activandu-se automat in momentul inhalarii.

3. O varianta mai portabila

Mai ales atunci cand calatoriti, confortul dumneavoastra este foarte important. Nu trebuie sa va ingrijorati sa uitati pachetul de tigari, bricheta, scrumiera portabila si asa mai departe. O tigara electronica de unica folosinta are o dimensiune si o greutate redusa, aceasta fiind singurul element pe care trebuie sa il luati cu dumneavoastra.

De asemenea, mirosul urat al tigarilor traditionale nu trebuie sa va mai urmareasca peste tot, pe piata existand foarte multe arome fructate, mentolate sau de diferite deserturi ce va vor ajuta sa va bucurati de un gust si miros mai placut, iar cei din jurul dumneavoastra va vor multumi cu siguranta.

Daca cumperi o tigara de unica folosinta drumul spre o viata mai sanatoasa va incepe numaidecat. Acestea pot fi o varianta mult mai usoara si satisfacatoare decat kit-urile si modurile electronice, putandu-va bucura in acest fel de calitate cu un efort minim.

0 Shares
You May Also Like